NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Bronze Summer Look




Zdravím!

Jak jsem psala na Instagramu, tak se i stalo a máme tu maličkou inspiraci na letní líčení, které zvládne každý.  Žádné kočičí linky, ani nutnost pečlivé aplikace stínů :) Vše naneseme, rozmažeme a je hotovo! Hlavní roli hraje oblíbená paletka Chocolate Bar Palette od Too Faced.






POSTUP:

1. Oko si připravíme: celé víčko pokryjeme lehce korektorem a primerem, upravíme si obočí. / Já osobně dělám obočí jako první, jinak nemám pod kontrolou konečný dojem líčení/

2. Na celé pohyblivé víčko naneseme Maybelline Color Tattoo v odstínu 35 On and on Bronze, lehce rozetřeme do ztracena prstem, či chlupatějším štětcem.  Zbytky ze štětce naneseme i na spodní víčko.

3. Do celého ohybu oka neneseme Salted Caramel, ve vnější části oka pak ohyb ještě zdůrazníme tmavším odstínem Milk Chocolate.

4. Černou měkkou tužkou si nakreslíme linku těsně u horních řas, na spodní vnitřní okraj oka, i pod spodní řasy. Celé oko tedy orámujeme. Vezmeme "smudge" štětec, nebo jiný pevnější štětec a tužku rozetřeme. Můžeme černou přidávat a zase roztírat, dokud nejsme spokojeni s intenzitou. 

5. Abychom spodní linku neměli přespříliš dramatickou, okraje rozetřeme pomocí stínu Milk Chocolate. Tím se docílí grunge efektu.

5. Na bříško prstu si nabereme Creme Brulee a ťupneme ho do středu horního víčka. 

6. Vnitřní koutek projasníme stínem Champagne Truffle. Trošku aplikujeme i pod nejvyšší bod obočí.

7. Naneseme korektor pod oko - tím líčení "vyskočí". Naneseme řasenku. Hotovo :)

K líčení doporučuji zvolit nude rtěnku, nebo na večer naopak rudou variantu, ideálně matnou. 


POUŽITÉ PRODUKTY:

Oční víčko 
Too Faced Chocolate Bar Palette /Sephora/
Maybelline Color Tatoo - 35 On and on Bronze /DM/
Rimmel Scandal Eyes černá tužka na oči /DM/

Řasy
Sephora Outrageous Curl Mascara /Sephora/

Obočí

Další produkty
Catrice Camouflage Cream korektor /Rossmann/





Komentáře