NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Late Summer Look




Ahoj!

Poslední dobou jsem nějak bez fantazie a držím se při zemi. Otevřu hromadu paletek a stejně sáhnu po zemitých barvičkách. S takovými se prostě pracuje nejlépe a buďme upřímní, vždycky se to tak nějak povede bez větší námahy :). I tak doufám, že se vám bude dnešní inspirace s psaným návodem líbit. Chtěla jsem nafotit celý obličej - ale nakonec jsem od toho upustila, jelikož jsem si v úterý spálila fest nos a nedaří se to zamaskovat :).





POSTUP:

1. Oko si jako vždy připravíme tzn. naneseme korektor na celé oční víčko, abychom sjednotili tón podkladu, upravíme obočí, začistíme. Pro začátečníky zapudrovat korektor, aby se barvičky pak lépe roztíraly. Nebo alespoň zafixovat světlým stínem část pod obočím. Já použila "bitter start" z paletky Cocoa Blend od ZOEVA.

2. Do celého ohybu oka naneseme zemitý teplý stín, já použila "autumn" z paletky od Cargo Cosmetics, konkrétně Vintage Escape Palette.

3. Vnější a vnitřní koutek zvýrazníme jiným zemitým tónem s troškou třpytu. Zvolila jsem lehce zeleno/hnědý stín z paletky Let´s Meet in Paris, taktéž od Cargo. Hází různé odlesky a jmenuje se "croissant", ten mám nejraději !

4. Naprosto stejný postup /2. - 3./ aplikujeme i na spodní lince. 

5. Na střed horního i dolního víčka bříškem prstu aplikujeme světlý třpytivý stín. Já zvolila výrazný "crisp"  z paletky Vintage Escape Palette.

6. Řasenka, hnědá tužka na vnitřní linku oka a nahoru mezi řasy a hotovo.


POUŽITÉ PRODUKTY:

Oční víčko
ZOEVA Cocoa Blend Palette
Cargo Cosmetics Let´s Meet in Paris Palette + Vintage Escape Palette

Řasy
Sephora Outrageous Curl Mascara /Sephora/

Obočí
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade v barvě Soft Brown
Ansastasia Beverly Hills Brow Powder Duo v barvě Brunette/Dark Brown

Další produkty
Catrice Camouflage Cream korektor /Rossmann/
ZOEVA Complete Eye Set


Komentáře

  1. Ty si tak šikovná! Radosť na tie fotky pozerať! A ten tieň s odleskami je nádherný :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat