NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

5 Makeup Products I´m Loving This Month / September


Tak jsem si řekla, že nezůstanu po zadu a založím rubriku měsíčních oblíbenců. Bude to mix jak nových, tak starších produktů. Znáte te to, není to o tom, že byste používali vždy zrovna ten nově zakoupený produkt, ale občas se vrátíte k něčemu staršímu a znovu se zamilujete. Nebo dokonce jsou věci, které používáte neustále dokola a dokola...Tak se na ty moje oblíbence podíváme. :)

Hi guys!

So I decided to start this "I´m loving this month" edition. I think it is a quite favourite thing on blogs and also on YT. It is gonna be mix of favourite new and old products I have and use more than others. Or some products I´ve rediscovered and found out that they are actually great! Even 
I´ve thought before that I don´t like them so much...So let´s begin!

1. Chocolate Bar Palette

Ok, tak z IG jistě víte, že jsem touhle paletkou naprosto posedlá. Už ji mám pořádně dlouho, některé barvičky začínají být lehce vydržené, ale stále se ji nemohu nabažit. Na nadcházející podzim? NEJLEPŠÍ paletka co mám. Recenzi na ní naleznete ZDE a aktuální líčení s ní ZDE.


2. Catrice Defining Blush 070

Tvářenek od Catrice mám několik, ale aktuálně je můj favorit tahle růžovka. Proč? Protože mi dodává svěžest na tváři v takhle pošmourných dnech. Nepřipadám si tak mdlá. :) Stačí troška, pigmentace je výborná.



3. GOSH Catchy Eyes Mascara

Ok, tak tahle krasavice se objevila už na dosti fotkách, a neustále s ní otravuji. :) Ale je prostě skvělá. Natočí, oddělí, zvýrazni, ale ne tak, že pak máte řasy jak tarantule. :)

4. Liquid Camouflage High Coverage Concealer od Catrice

Za mě jednoznačně nejlepší korektor z drogérie. Rukama mi prošly všechny nejprofláklejší oblíbenci z téhle sekce, ale na tohle nic nemá. Krásně se nanáší, zasychá tak akorát rychle, takže máte dost času na zapracování, a výsledek jej pecka. Kryje skvěle. Do vrásek se prakticky nezanáší, ALE je třeba mít dostatečně hydratovanou pleť! Ostatně jako vždy, než naneste makeup.


5. L´Oreal Brow Artist Genius Kit

Aach, tohle je krása. Skrz na skrz. Balení, kvalita. I ty nástroje uvnitř jsou překvapivě docela použitelné. Oproti jiným co znám. A zrcátko? Krásně velké a to obočí si u něj vážně můžete vykreslit. Jak už jsem psala na instagramu - osobně namočím štětec do vosku vlevo a pak ještě do pudru v pravo a tak neustále dokola mezi nanášením - docílíte tak nejlepší pigmentace a zároveň rovnou obočí fixujete. Při téhle kombinaci pak už ani nepoužívám průhledný gel. 

Bude se vám líbit taková rubrika? A jací jsou vaši aktuální oblíbenci? Dejte mi vědět do komentářů níže. :)

A já jsem KO a jdu spát. Ať mám sílu na nové líčení, které se pokusím připravit už zítra.


Komentáře

  1. Super rubrika. Z produktu, které zde popisuješ, mám Catrice camouflage a moc jsem si jej oblíbila. Na L´Oreal Brow Kit si brousím zuby ;-). Hezký den Pavla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Pak dej vědět, jak si spokojená s kitem od Lorealu ;)

      Vymazat
  2. Rubrika je super .. Miluji TF cokoladovou a ted i Startdust ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. :) Jeste se taky chystam na dalsi paletku, nejakou tu mensi verzi, tak uvidime :)

      Vymazat
  3. Veru s farbou na líčka Catrice som tiež maximálne spokojná, farba je výrazná, stačí jej málo a dodá líčeniu iskru.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat