NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Perfect Smoky Eyes Tutorial with Urban Decay Smoky Palette


Zdravím!

A mám tu pro vás další foto tutoriál. Tentokrát možná až moc podrobný, ale já sama bych to také ocenila, kdybych si nevěděla naprosto rady. Stačí málo, a můžete dopadnou jak panda. :) Důležitá je lehká ruka a ztrácet, ztrácet, vrstvit a vrstvit. Jiná cesta není. Ani ta rychlá, pokud to má vypadat... Takže chopte se své Smoky paletky a šup šup na kouřovky. :) Mimochodem, kdo tuhle paletku nemáte, tak recenzi najdete zde

Hi guys!

Here it is! Another tutorial using Urban Decay Smoky Palette. Maybe there are too many steps, but I personally think that it will be more useful for you and you have better chance to create perfect smoky eyes  without looking like a panda. :) If you wanna try more soft look with this UD newest palette try this .  





Pokud by tyhle kouřovky byly pro vás přeci jen moc tvrdé, mrkněte na jemnější verzi sem

Já nosím kouřovky občas i přes den, a co vy? Jak jste na tom? Nosíte i přes den, nebo je to pro vás tabu a "vyvětráte" je maximálně na večírku? :)

If you wanna try softer look with this UD newest palette try this .  

Do you wear smoky eyes like these during the day or it is a tabu for you, and you wear them only on a party. Let me know in comments below. ;)


Komentáře

  1. Uzasny liceni a bozi navod. Urcite ho mnoho zen velmi oceni a pomuze jim v tom, nemit oci jak panda, jak zminujes:)) Krasne!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý fotonávod, krásné líčení. Někdy vyvětrám výrazné líčení i na den, ale to na mě všichni koukají doslova přiblble, jakože co se děje??? No je to sranda s lidičkama :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Přesně vím jak se cítíš :D ..ale člověk nemůže být furt šedá myška hold :)

      Vymazat
  3. Milá Nikol, máš úžasný blog a umíš se neuvěřitelně nalíčit! Jsem moc ráda, že jsem Tě objevila, sama se líčím moc ráda a koukám, že u Tebe mohu najít ještě spousty inspirace:)! Na instagramu už taky odebírám, blog mám projetý, tak už se těším na další příspěvky... .)
    Jinak sama nosím kouřovky přes den občas taky, o něco světlejší ale než ty, takhle tmavé už mi moc nelichotí...obecně ale ráda chodím namalovaná výrazněji, poslední dobou mě samotnou překvapuje, jak se s chutí pouštím do barev - žlutá nebo červená na víčku už není žadný problém, moc mě to baví:). Přeji spoustu inspirace do dalších tutoriálů:)! Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jitko,
      moc mě těší, že se ti můj blog tak líbí, vážím si toho. Je fajn experimentovat, často to lidi kolem překvapí a většinou příjemně. Je fajn vyjít z běžné šedi, vystoupit z řady. :) Díky moc za přání, někdy jsou lepší dny, někdy horší, tak uvidíme :)

      Vymazat

Okomentovat