NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Brown Smokey Eyes With Urban Decay Smoky Palette


Po delší odmlce mám pro vás další podzimní tutoriál. Opět s paletkou Smoky od Urban Decay. Recenzi na tuto paletku najdete zde a další tutoriály zde. Věřím, že se vám bude líbit. Podzimní dny se chýlí ke konci, a jak jsem dnes slyšela rosničku, brzo udeří pořádná kosa, a tak brzo začnu se zimním líčením :). Myslím, že toto líčení zvládne každý, základem jsou v podstatě jen tři barvy ze Smoky paletky, takže je to vážně podzimní rychlovka. :) 

Jinak dneska super děs. Každý den dojíždím vlakem do práce a nic mě nenaštve víc, jak svítící číslovka 60 minut u mého spoje. Jak tam svítí hodina, nikdy to nebude jen hodina. Říkám si, jaká je to ztráta mého času, a začnu sama sebe stresovat, co vše bych za tu hodinu mohla udělat. Třeba napsat tenhle článek. Nesnáším cokoli a kohokoliv, co/kdo mě okrádá o drahocenný čas. Nemám ráda nedochvilnost, je to pro mě jedna z nejhorších vlastností vůbec. A co pro vás? Je pro vás akademická čtvrt hodinka běžná, chodíte na čas, nebo si dáváte ještě fóra? :)




Tak jak se vám dnešní tutoriál líbí? Už mám dát s tím podzimním líčením pokoj, nebo nemáte stále dost? :D

PRODUKTY
Urban Decay Smoky Palette / Sephora
Sephora Outrageous Curl Mascara / Sephora
L´Oreal Brow Artist Genius Kit / MY Tesco Praha


Komentáře

  1. Také nemám ráda nedochvilnost, sama se snažím chodit všude fakt přesně + - 5 min.. S tím dojížděním to není žádná sranda, na spoje se člověk spoléhá a je to docela stresující, když vše nefunguje jak má. Tutoriál se mi moc líbil a klidně pokračuj, čím více, tím lépe. Nebo klidně syp ty zimní :-D. Hezký den :-) Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlo, tak to si můj člověk. Taky mívám + - 5 minut ale více ne :). A díky moc za koment a názor!

      Vymazat
  2. Krásne líčenie, ale to je u teba každé jedno :-) Inak nedochvílnost tiež neznášam, je to jedna z veci za ktorú by som zabíjala, ja chodím stále na čas všade, väčšinou radšej ešte skôr :-)
    Patty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář, Patty ;) Přesně, raději dříve než li pozdě! :)

      Vymazat

Okomentovat