NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Review: GOSH Foundation Drops


Určitě jste na mém Instagramu zaznamenali zvýšený výskyt fotografií s produkty GOSH. Není to náhoda :). Značka se mě rozhodla oslovit a předat mi na otestování pár produktů, jelikož se jí líbilo mé líčení, což mě samozřejmě velmi potěšilo. Po Zoevě je to teprve má druhá spolupráce a tak si ji velmi vážím a produkty pro vás pečlivě testuji. Nemám ráda unáhlené soudy a chci, abych vám poskytla skutečně relevantní, co nejobjektivnější a hodnotné informace. O tom pro mě blogování je především.

Jak jsem již zmínila, dostala jsem od GOSH více produktů. Jeden z nic můžete vidět v akci v tutoriálu na líčení kočičí linky. Nicméně právě GOSH #foundationdrops si rozhodně zaslouží sólo recenzi. Kapky v odstínu 002 Ivory sama používám přibližně měsíc prakticky na denní bázi. 

Makeup je v černé plastové a bytelné lahvičce. Celkově je obal velmi nápaditý, což je příjemné plus. Název v podobě hashtagu #foundationdrops se mi zdá cool. :) Součástí obalu je i klasická pipeta. Nejsem si nyní jistá / to slovo je mi spíš povědomé z biologie na škole :D /, ale snad je to ten správný název. Pomocí ní nabíráte produkt: stisknete gumový konec, pustíte a tím nasajete do pipety produkt. Ten je tekuté a saténové konzistence, které je docíleno obsahem olejů. Při nanášení tedy doporučuji produkt nanést nejprve na zápěstí, a pak jej nabírat štětcem či jiným vámi oblíbeným nástrojem.

Po tváři se roztírá jak nějaké olejové sérum. Je to takové jemňoučké, jak hedvábí :). Na tváři makeup prakticky necítíte a pleť vypadá velmi přirozeně. Produktu mimochodem stačí nanést málo. Nedávejte si tedy na zápěstí obsah cele pipety!!! :D

Z výše popsaného logicky vyplývá spíše slabší krycí schopnost. Makeup je sice možno vrstvit, ale větší nedokonalosti pleti /jizvičky, silné akné, velké zarudnutí/ vám nezamaskuje. Takže pro někoho, kdo od makeupu čeká silné krytí - ne. Pro někoho, kdo má rád lehké až střední krytí a spíše chce sjednotit tón pleti  - ano.





Pokud tedy ještě nemáte makeup na zimu a zároveň nevyžadujete silné krytí - je to to pravé pro vás. Já sama mám pleť v zimě velmi suchou, a tenhle makeup mi v kombinaci s poměrně běžným pleťovým krémem velmi vyhovuje. 

GOSH  #foundationdrops seženete v pěti odstínech v kamenných prodejnách Fann Parfumerie nebo online za 479Kč



Komentáře

  1. Oooo tá 002 je krásny odtieň! Vyhovuje mi teda aj 004, ale keď vidím tvoj takto rozotretý, tak viem, že toto by bolo pre mňa to pravé :) Som rada, že máš možnosť GOSH produkty vyskúšať. U mňa to bola vôbec moja úplne prvá spolupráca a veľmi sa teším, že trvá doteraz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to idealni ton, unosi ho i bledulky, protoze jak rikas tobe vyhovuje i 004...a je to tim jak krasne se da zapracovat do pleti. Takze i kdyz se clovek netrefi do barvy unosi ho i tak ;)

      Vymazat
  2. Moc pěkná recenze a produkt vypada zajímavě. Ja sama mam rada "full coverage", ale na léto by tohle bylo urcite super👍🏻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi zda zajimavy.Supr je hlavne ta pipeta. Tu by si zaslouzilo i spoustu dalsich tekutych makeupu co maji jen normal uzaver a clovek to leje na zapesti...Na leto si rikam ze jak obsahuje oleje a jak bude horko..tezko rict zda se oblicej neroztece :)

      Vymazat
  3. Make up vypadá velmi dobře jak balením, tak barvičkou, konzistencí i cenou. Snad by v prodejně pumpli vzoreček....určitě stojí za vyzkoušení. Bezva recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají je v pytlíčkách, mám jich doma sama několik. Určitě si řekni, věřím, že budou mít ;) Děkuji :-*

      Vymazat

Okomentovat