NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Warm Green Smokey Eyes with Zoeva Cocoa Blend


Plánovala jsem pro vás již líčení ke stromečku, ale znovu se mi to vymklo z ruky. :D Opět mě ty krásné barvičky z paletky Cocoa Blend donutily vytvořit líčení v teplých tónech. A abych to s tou paletkou až tak nepřeháněla /mám pocit, že jsem na ní už fakt závislá!/, tak jsem sáhla po mono stínu od Catrice, který se mi už nějaký ten pátek válel v šuplíku a smutně se na mě koukal. Předstírejme tedy, že vzhledem k té zelené, je to tak trochu vánoční líčení / zelený stromeček, to je jasný ne :D/. Snad se příště polepším! Nevím jak vy, ale já si k tomuhle líčení dokážu představit rudou rtěnku. Pak už by to ten holiday glam být mohl, co myslíte? :) 

Příště bych pro vás ráda připravila vánoční líčení a to ideálně full face tutoriál. Uvidíme, jak na tom budu s časem. Jak jste možná zaznamenali, přidávám nyní článek každý druhý den, a to máme v práci šílený vánoční frmol. Nemůžu si ale pomoc, ráda tyhle tutoriálky pro vás připravuji: maluji, fotím, upravuji, dělám koláž...tak snad se vám bude líbit i tenhle. ;)



Tak jak se vám dnešní líčení líbí? Máte paletku Cocoa Blend? Recenzi na ní naleznete zde. Jestli ne, tak je to vážně škoda. Pokud se vám nechce například investovat do Too Faced Chocolate Bar Palette, sáhněte po téhle. Garantuji vám, že s ní vytvoříte líčení na ráno i na večer, ať už budete mít kreativní chvíli nebo fakt špatnej den, vždy se s ní rychle a pěkně nalíčíte.

PRODUKTY


Komentáře

  1. Krásné líčení, paletku Cocoa Blend nemám, ale ráda bych měla ;-), A jak píšeš, k tomu rudou rtěnku a hurá ke stromečku :-). Super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak napiš Ježíškovi ;) za tuhle paletku dám ruce do ohně. Tohle je snad jediná, která kdyby se mi vypotřebovala, jdu si ji koupit znovu :D..a díky opět moc za milý komentář :-*

      Vymazat
  2. Bude, prosím prosím, povídání o tvé sbírce štětců? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak urcite na to jednou dojde :) ale spíše to bude o mych nejoblibenejsich nez o cele sbirce :)

      Vymazat
  3. Tak tohle je bomba! Cocoa paletku chci už hrozně dlouho, ale nemůžu se dokopat k tomu si jí pořídit, vždycky se najde něco, co potřebuju víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné, přesně můj styl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to jsem ráda,že jsem se strefila :). Já mám taky ráda teplejší tóny v líčení.

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Máš skvělý cit pro sladění barviček. Všechna líčení jsou moc krásná, a ty ve všech vypadáš nádherně.
    Prostě hezká holka :-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat