NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Review: GOSH Smokey Nudes Palette


Tuhle krásnou paletku Smokey Nudes jsem dostala od GOSH teamu k Vánocům a musím říct, že je to moc fajn dáreček. :) Už ji mám v horním šuplíku - tzn. že ji hodlám používat. :D V dolním šuplíku jsou paletky, po kterých sahám méně často. Abyste tomu přesně rozuměli, v horním šuplíku dělá společnost téhle Smokey Nudes například Zoeva Cocoa Blend, UD Smoky Palette nebo Too Faced Chocolate Bar Palette.  Co mají společného tyhle paletky? Dají se snadno použít bez zdlouhavého přemýšlení, co s čím a jak zkombinovat. Jestli mě sledujete na Instagramu nebo Facebooku, jistě jste zahlédli s touto paletkou už mini tutoriál. ;)


Paletka je v papírovém obalu s magnetickým uzavíráním, které je po čertech silné. :D Takže musíte při otevírání trošku zabrat. Osobně mám tenhle typ obalů ráda. Oproti například ZOEVA je paletka mnohem silnější, cca 1 cm, takže není tak skladná. Ale to Smoky od UD taky zrovna ne, ta je ještě o něco silnější. Uvnitř paletky naleznete kvalitní široké zrcátko, u kterého se bez problému nalíčíte, oboustranný štětec a samozřejmě 10 stínů. Co se štětce týče, nikdo asi nečeká žádnou velkou hitparádu. Na jedné straně naleznete chlupatější zkosený štětec na linku, a na druhé straně malý chlupatý štětec na nanášení i ztrácení. S oběma stranami se dá pracovat. Chlupatá strana štětce je mi docela sympatická - dá se s ní cíleně rozmazávat. Ale mám vlastní nástroje. :)


Jak už název napovídá, naleznete v paletce v podstatě základní odstíny pro kouřové líčení. Ale stejně jako o UD Smoky i tady platí, že s ní vytvoříte jak výrazné kouřové líčení, tak jemné líčení na denní nošení. Takže není třeba se lekat slova "smokey" v názvu. V paletce bohužel nenaleznete žádný vyloženě matný stín, což je škoda. První, nejsvětlejší stín se zdá na první pohled matný, ale i ten obsahuje jemný shimmer a to se zlatavým nádechem. Jako základní se tedy použít dá, pokud vám nebude vadit ten zlatavý nádech. Pak vám rovnou prosvětlí i oblast pod obočím. Další téměř matný stín je ten, co se jeví jako černý - je spíše tmavě šedý a taktéž obsahuje shimmer - a zdá se, že lehce namodralý, což je efektní.

1. Denní světlo 2. Denní světlo 3. Umělé světlo
Stíny jsou velmi jemně namlety a na dotek jsou sametové. Tedy neformulovala bych to jako máslová konzistence. Ale suché taky nejsou - nedrolí se, a práší minimálně /kdo zná stíny, co nepráší vůbec ať hodí kamenem :D /. Máslová konzistence není vždy výhoda - hned se vymelou, nebo jak bych to řekla. :) / i při psaní do stínů furt sahám, a mám zamatlané celé ruce, přemýšlím a zkouším dál i u psaní :D/. Stíny jsem nezkoušela bez primeru - vždy používám primer a s tím drží bezvadně celý den. Navíc se stíny krásně roztírají! Fakt se "blendí" naprosto skvěle a můžete intenzitu zvyšovat postupně. Z tohoto důvodu bych doporučila paletku pro ty, co mají se ztrácením stínů ještě problémy. :). Osobně do ohybu oka používám 3.stín v řadě a zintenzivňuji ho 4.stínem. a pak se vrhám na tmavší barvy. :)

Chystám s paletkou tutoriály, takže ji brzo uvidíte v akci ;). Jeden mini tutoriál naleznete již na mém Instagramu zde. Paletku seženete v parfumeriích Fann nebo online.


Komentáře

  1. Na paletku som pozerala hneď ako vyšla, ale tiež ma trošku odrádza, že sa v nej nenachádzajú matné tiene. Teším sa ale, že s ňou GOSH prišiel, pretože na Slovensku je tento typ paletiek v kamenných obchodoch stále takmer nedostupný, takže sa jej veľa dievčat určite poteší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je u GOSHe škoda hold. Má úžasné paletky, ale ty absence vyloženě matných stínů mě taky štvou. Ale matných stínů mám kotel, a když cestuji, beztak si beru sebou jiné paletky a to UD Basics. Takže mi to v zásadě nevadí. Ale pokud by si ji někdo koupil jako jedinou paletku a doma nic jiného neměl, tak to bude trošku problém :D...ale to se nás dvou netýká co :D

      Vymazat
  2. Moc pěkný dáreček jsi dostala, stíny jsou barevně moc hezké a těším se na velké tutoriály :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. GOSH je skvělý team, váží si spolupráce, takže mě to moc potěšilo. Budou brzo, neboj ;) a díky!

      Vymazat
  3. Nádherná paletka!! :) Ta cena není ani tak vysoká, ale teď už nemám záminku proč si jí koupit :DD Chce to další Vánoce :DD (nebo si prostě udělám radost :) :D )

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je skvělá, jiná paletky podobné velikosti. Zpracování je fakt fajn. Oni mají i krásné ty 9shades paletky v různých odstnech - ta pigmentace je moc dobrá. Na tu sem recenzi nedávala, ale možná ji ještě dodám. .)

      Vymazat
  4. Paci sa mi. Som zvedava na tutorialy.

    OdpovědětVymazat
  5. Paci sa mi. Som zvedava na tutorialy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz tu jeden mas :)

      Vymazat
    2. Pozerala som. Myslim, ze coskoro si tu paletku kupim:-). Gosh spravil velmi dobre, ze tiene poslal prave Tebe. Z recenzii kde si blogerky patlaju tiene len na ruku si citatel obraz neurobi.

      Vymazat
    3. Díky moc ;) myslím si to samé...já si z toho taky obrázek neudělám, když reálně nevím, co s paletkou lze/nelze vytvořit.

      Vymazat
  6. Moc hezky článek a paletka je krásná.

    OdpovědětVymazat
  7. stíny vypadají výborně :) Gosh mám moc ráda.
    outfit: holiday is over

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí :) Ráno se s nimi maluji - moc mám rada kombinaci 1,3,4. stínu - vypadá to super a je to rychlovka. Hlavně se fakt krásně blendí, žádné fleky.

      Vymazat
  8. This palette looks so gorgeous, love the color range!

    Paula
    Thirteen Thoughts

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. So happy that you visited my blog, Paula :-* Thanks! Sorry that this article is not in English...but I know that you grew up in Poland, hehe ;) so you can understand quite well, hehe :D :-*

      Vymazat

Okomentovat