NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Grey-blue Makeup Look



Mám tu pro vás v krátké čase další tutoriál, tentokrát trochu výraznější, ale přesto nositelný, díky teplému odstínu v ohybu oka. Použila jsem paletku ZOEVA Cocoa Blend a UD Smoky Palette a modrý stín z Acid paletky od Sleeku. Ale dobře poslouží jakýkoliv modrý stín se shimmerem :). Je to docela rychlovka, jediný krizový moment je sloučení stínu na víčku se stínem v ohybu. Ideální je použít od každé již aplikované barvy trochu, pohrát si s tím a hlavně blendit blendit a blendit. Když už si myslíte, že máte hotovo - nemáte - ještě chvíli blenděte! :). Jak v posilovně - už nemůžete? Tak ještě třikrát. :D

Mimochodem, mám zálusk na paletku En Taupe od ZOEVA. Podívejte se na ty swatche barev - aaach, to je nádhera. Musím ji mít! :D A pak vás zavalím tutoriály, to uvidíte. :D


1. Aplikujte do ohybu oka z Cocoa Blend /dále CB/ odstín Substitute For Love.

2. Prohlubte pohled ještě více se stínem Freshly Toasted taktéž z CB.

3. Naneste přes celé víčko stín Slanted z UD Smoky Palette. Pokud budete chtít víčko trošku více zvýraznit, můžete použít i trochu odstínu Dagger. Já ho lehce přidala. Experimentovala jsem.

4. Nyní na celé víčko přidejte i modrou barvu. Já použila středně modrou se shimmerem z paletky Acid od Sleek.  Barvy na víčku a v ohybu oka nyní spojte. Použijte Freshly Toasted z CB a Dagger ze Smoky dle potřeby.

5. Na spodní linku naneste Freshly Toasted.

6. Spodní linku ve vnější části zvýrazněte ještě pomocí Dagger, pokud chcete. A do vnitřního koutku prstem naneste High ze Smoky paletky. Na vnitřní spodní linku naneste pleťovou světlou tužku. Nyní už jen řasenka a je hotovo !



Mějte krásný týden a já se pokusím připravit něco na způsob TOP produkty 2015. :)

Urban Decay Smoky Palette / Sephora
Rimmel Accelerator Mascara

Komentáře

  1. moc se mi to líbí, parádní, nedávno jsem na tvůj blog narazila a moc se mi tvé líčení líbí jsi neuvěřitelně šikovná:) radost pohledět, někdo takový šikovný mi chyběl :)) je tu jen pár blogerek co se umí opravdu krásně nalíčit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to si mě neuvěřitelně potěšila :)! Děkuji!

      Vymazat
  2. Když už si myslíte, že máte hotovo, nemáte, ještě blenděte. Jak v posilovně - už nemůžete? Tak ještě třikrát. :-DDDD.
    Po paletce EN TAUPE také moc toužím, barvičky přímo pro mě. Jinak opět moc krásné líčení a moc se těším na To nej z r. 2015 :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nee tak je to trefny prirovnani ne :D....moc dekuji!..ZOEVA uz psala ze mi ji posle, tak sem natresena!

      Vymazat
  3. Ahojky,
    tvůj blog jsem objevila nedávno díky ILoveMakeUp a moc se mi líbí. Pročetla jsem všechny tvé příspěvky a musím říct, že jsi opravdu šikovná, umíš se krásně nalíčit a ráda u tebe načerpám inpiraci :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc rada! Dekuji :)...Ilovemakeup je zlata proste:)

      Vymazat
  4. Krása!!! Koukám na hodně beauty blogerek a youtuberek a myslím, že by si s videama měla obrovský úspěch...máš opravdu talent! .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji :)...hledám jen čas, je ho s prací už fakt málo. Tak nevím,zda by to už nebylo moc velké sousto. Každopádně díky za názor :-*

      Vymazat

Okomentovat