NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tip na dárek pro maminky


Mám tady pro vás takový trošku netradiční foto příspěvek. Původně jsem myslela, že ho budu zkráceně publikovat jen na Instagram. Jenže - balíček od Eppi.cz mě tak zaskočil svým dokonalým a promyšleným za/balením, že jsem musela vzít do ruky foťák a nafotit to. Nedalo se odolat. Navíc se blíži den našich maminek. Jestli té své chcete poslat dáreček v podobě kvalitního šperku, tak mám pro vás tímto krásný tip. Protože i když se seknete s výběrem šperku (což se může stát každému), balení maminku - vlastně jakoukoliv ženu, tak odzbrojí svou dokonalostí, že dotyčné možná bude napůl jedno, co za klenot se bude v krabičce skrývat. :D Zklamání se tedy zaručeně dostavit nemůže! 

Roztomilý balíček v mint/tyrkysových barvách ( pro mě nej kombinace) jsem se vám rozhodla nafotit kompletně od A až do Z. Abyste viděly, co vše v zásilce obdarovanou čeká. Nebo vás. Samozřejmě - proč nepotěšit sebe. :) Moc se mi líbí, že kromě dárkově zabaleného stříbrného šperku mě čekaly i drobnosti jako: voňavé mýdlo, hadříček na péči o šperk nebo maličká sušenka. Navíc úhledně zabalená krabice s růžovou vystýlkou ukrývá i velkou obálku s certifikátem ke šperku a to včetně karty s podrobným popisem, jak se šperkem zacházet. Jak vše při rozbalování vypadalo,  jsem se vám snažila zprostředkovat v následující fotoreportáži. :)










To nejlepší bylo až na konec, že? Jsou krásné! Ani moc pidi, ani moc velké. Mám z nich obrovskou radost. 

Taky máte vždy radost, když je zásilka neočekávaně krásně zabalená? A plánujete pro maminku dáreček? Dejte mi vědět dolů do komentářů, ať se můžeme navzájem inspirovat. ;) 

Nikol, xoxo

Komentáře

  1. No ty jsou krásný, přesně můj styl, mamči už tolik ne :D Je super to balení, i instrukce miloučká. Já plánuji asi kytičku, možná poukaz na relax nebo oblíbenou knížku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mamcu by tyto byly taky asi moc vyrazne a velke. :) Ale je tam tak brutalni vyber, ze tam clovek najde co hleda. Kytička je jistota :) a relax - paráda.

      Vymazat
  2. No tak ty jsou přímo dokonalé!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou opravdu dokonalé. Mám tento typ naušnic moc ráda ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat