NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

3 tipy na třpytivý festivalový makeup / Soutěž s hashtagem #nhglitterlook


Přiznám se, že jsem byla v životě na jediném letním hudebním festivalu a na žádný se letos ani nechystám. To ale neznamená, že mi fantazie nejede na plné obrátky, když si představím, co bych si vytvořila na obličeji. Je jasné, že by nesměl chybět glitter. Jakmile se do něj opře sluníčko, rozehraje svoji světelnou a barevnou show. Jasné, určitě nechcete mít obličej jako discokouli (no, možná někdo ano?) a tak jsem pro vás sepsala a nafotila celkem 3 třpytivé makeup tipy, kterými můžete svůj festivalový look hravě oživit. Budu moc ráda, když některý z tipů vyzkoušíte a otagujete ho na Instagramu pod #nhglitterlook. Nejpovedenější makeup ocením sadou 3 veselých rtěnek NYX v dárkové taštičce na zip. Více infa naleznete na konci článku.



RTY

Začnu asi tím nejjednodušším a nejrychlejším festivalovým řešením a tím jsou třpytivé a metalické rty. Už delší dobu zažívají boom, takže na festival je to must have záležitost. Jak jde o glittery je jasné, že podklad musí být lepkavý. Určitě tedy nepoužívejte zcela matnou tekutou rtěnku. Glitter by vám pak odpadl. Jako podklad musíte použít hutnější, ale krémovou rtěnku. Pokud si přeci jen trváte na matné, musí to být nějaká, které zůstává lepkavý finish, jako například nedávno recenzovaná GOSH Liquid Matte Lips. Jakmile rtěnku nanesete, vezměte glittery (čím drobnější, tím lépe) a aplikujte je na rtěnku. Jako nástroj můžete použít buď vlastní prst a lehce glitter naťupkat, nebo štětec - tak vznikne mnohem dokonalejší a neflekatý finish. Aby vám glitter neopadal někam pod pusu na bradu, přikryjte si ji kapesníčkem. Pokud hledáte rychlejší a snadnější aplikaci, stačí nanést třpytky v roll on tužce jako nabízí NYX. Můžete dokonce obojí zkombinovat, jako jsem to udělala já: nejprve jsem na rtěnku nanesla Roll On Shimmer a pak velké glittery.

Použila jsem:
NYX Macaron Lipstick v odstínu Rose
NYX Roll On Shimmer v odstínu Salmon
NYX Glitter Brilliants v odstínu Crystal


OČI

Nejsnazší volbou by bylo dát si přes celé pohyblivé víčko metalický stín, ale to je trochu nuda. Navrhuji glitterové linky. Takové seženete buď rovnou "hotové" a tak jen štětečkem linku nanesete nebo si je můžete vytvořit sami. Budete k tomu potřebovat klasické černé linky jako podklad - ale samozřejmě mohou být i barevné. A lepidlo na glittery nebo nejhůře lepidlo na řasy. Uděláte si tedy klasickou černou kočičí linku v tvaru a délce jakou preferujete, necháte zaschnout a přes vytvořenou linku nanesete ve stejném tvaru tenou vrstvu lepidla. Pak naneste menším štětcem glittery a nechte zaschnout. Opraště glittery mimo linku. Voilá glitterová linka hotová. Abyste jí dodaly šmrnc, můžete jí doplnit u ocásku hravými tečkami. Pokud vám tento postup přijde složitý, v drogerii seženete určitě glitterové linky za pár korun, jako já. Pokud pod ně dáte kvalitní černé linky, vydrží vám.

Použila jsem:
LaSplash Art-ki-tekt Slim Eyeliner
Essence Crystal Eyeliner v odstínu 006 Rosy Rush
S.HE Glitter Eyeliner
NYX Colored Felt Tip Eyeliner v odstínu White


Glitterový highlighter

Glittery může dát prakticky kamkoliv na obličej, ale já bych ho ideálně aplikovala na místa, kam si běžně dáváte highlighter: na lícní kosti nebo v trojůhelníku kolem lícní kosti přes spánek až k obočí. Všechny obdivovatelky unicorního trendu zblednou závistí :). Místa, kam chcete třpytky aplikovat, natřete speciálním leskem na oči nebo postačí i klasický balzám na rty, ke kterému se glittery spolehlivě přichytí. Věřte mi, že vám tam vydrží dlouho. Budete mít problém je spíše pak dostat z obličeje dolů. :D

Použila jsem:
NYX Lid Lacquer 
NYX Roll On Shimmer v odstínu Platinum
NYX Glitter Brilliants v odstínu Crystal 


Letní festivalová soutěž #NHGLITTERLOOK

Jak se vám líbí moje tipy na třpytivé festivalové líčení? Doufám, že něco z toho zkusíte, ať už na festival nebo letní párty a výsledek mi vyfotíte na Instagram pod hashtagem #nhglitterlook Představivosti se meze nekladou, avšak v líčení se musí jako element objevit třpytky, glittery či kamínky. Nejpovedenější třpytivé festivalové líčení odměním sadou 3 veselých matných rtěnek NYX v odstínech Pale Pink, Shocking Pink a Up The Bass. Včetně NYX taštičky na zip.

Pravidla krok za krokem:

1)Vyfoťte váš festivalový look, kde použijete třpytky, glittery nebo kamínky.
2) Fotku dejte na Instagram a připiště pod ní: Soutěžím s @nikolhess
3) Přidejte hashtag #nhglitterlook

Soutěž končí 31.7. 

Nikol, xoxo

Komentáře

  1. No já musím říct, ze to vypadá naprosto dokonale! :) ty rty i oči se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Panebožeee, po taštičce toužím, ale bohužel nyx obchod mám přes celou čr, to musím zkusit. Líčení máš krásné samozřejmě, jako vždy:)

    OdpovědětVymazat
  3. tá taštička je krásna :) a líčenie, to už sa budem opakovať - dokonalé! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat