NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Honest review: ZOEVA Cocoa Blend Palette


Zdravím! 


Kdo sleduje můj Instagram, tak jistě zaregistroval, že se mi do rukou dostalo pár krásných produktů od Zoevy a mezi nimi byla i nová paletka Cocoa Blend. Na první pohled mě zaujal krásný obal, který byl příslibem toho, že uvnitř se nachází ještě něco krásnějšího. 
A nemýlila jsem se...




Paletku používám již týden - nejen kvůli této recenzi, ale i proto, že je skvělá! Nemám ráda paletky, které otevřete a tápete - nevíte co vytvořit, které stíny dát k sobě. Tohle se vám u Cocoa Blend nestane. Vytvoříte matné líčení, třpytivé líčení, na den i na noc. Na svatbu i promoci. Jednoduše univerzální paletka a to jak pro pokročilé tak začátečníky. S touto paletku se prostě nedá šlápnout vedle.




Balení je tradičně velmi tenké, bytelné, na magnetické uzavírání. Paletka je sice "papírová", přesto působí díky zlatavému dekoru velmi luxusně a kvalitně. Dle mého názoru strčí do kapsy kde jakou plastovou či plechovou paletku.


Jako všechny paletky od Zoevy, i tato obsahuje dvanáct odstínů. 

/m = matný, s = shimmer/

Bitter Start m

Sweeter End s
Warm Notes s
Subtle Blend s
Beans Are White m
Pure Ganache s
Substitute For Love m
Freshly Toasted m
Infusion s + m
Delicate Acidity s




Naneseno bez použití podkladu/primeru


Naneseno bez použití podkladu/primeru


Stíny jsou jemně namlety, nepráší, mají výbornou pigmentaci. Aplikace stínů ze shimmerem je hračka, u matných je třeba mít lehčí ruku. Ale to u každých včetně Urban Decay. Hned se chytnou nenasytně na oční víčko a pak je těžko rozetřete do požadovaného efektu. Pokud nějaký stín vyzvednu, tak to bude Infusion - matný stín s přídavkem zlatých třpytek. Jeho intenzita je dech beroucí, aplikace a následné rozetření do ztracena je hračka. Pokud se bojíte tmavého líčení 
s efektem do ztracena, s tímhle stínem vám to půjde. Sama jsem byla zaskočena, jak lehce se s ním pracuje. 




Když se s touhle paletkou líčím, oceňuji, že nemusím moc přemýšlet, což se v ranním spěchu, kdy máte ještě napůl půlnoc, hodí :). Paletku otevřete a okamžitě máte jasno, co tvořit na víčku. 




Příklad matného líčení: matný Bitter Start do celého vnitřního koutku oka, Substitute For Love do ohybu oka pěkně rozblendit, 
do vnějšího koutku oka a na spodní linku přidáte Beans Are White. 




Příklad třpytivého: do vnitřního koutku oka naneste Sweeter End, přes celé oko i do ohybu Subtle End, a vnější koutek a spodní linku zvýrazněte stínem Infusion. 




Chcete rychlé kouřovky? Postupujte takto: celý vnitřní koutek prosvětlete stínem Bitter Start, přes celé víčko až k ohybům naneste Infusion /jak jsem psala, aplikace tohoto stínu do ztracena je hračka/, dolní linku jím zvýrazněte taktéž a pokud chcete přidat 
na dramatičnosti, sáhněte po Beans Are White. 





Pro koho je paletka vhodná? Pro kohokoliv, jelikož se jedná 


o relativně neutrální paletku. Bude slušet modroočkám / tam bych hodně experimentovala se stínem Warm Notes, který barvu očí podtrhne/, hnědoočkám i zelenoočkám.  Docela mi připomíná paletku Chocolate Bar od Too Faced. Kdo na ni nemá 1500 Kč v kapse, tohle může být slušná náhrada za třetinovou sumu. 



A teď už končím, jelikož jak se dívám, dost jsem se o téhle krasavici rozepsala :D




Paletku si můžete zakoupit na www.zoeva.cz nebo www.zoeva.sk za cenu 527 Kč.











Komentáře