NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Honest review: ZOEVA Retro Future Palette



Zdravím ! 

Netrvalo to dlouho a ejhle, další recenze paletky od ZOEVA,  konkrétně Retro Future. Jak už název napovídá, není to nic pro šedé myšky. 

Nechci se příliš opakovat co se týká kvality zpracování paletek - stručně a jasně: tenký bytelný obal, praktické magnetické zavírání. Paletka je tenoučká, a tak nezabere místo už v tak určitě nabité sbírce :). Obal směle konkuruje i dražším značkám. 




Retrofuture obsahuje 12 stínů:
Galaxy - matný 
Super Vibe  - shimmer
New Age - shimmer
Space Out - shimmer
Rose Gold - shimmer
Silver Disc - shimmer
Electric Youth - matný
Cosmic Chic - shimmer
Timetravel - matný
Black Hole - shimmer / větší kusy třpytek






Tvořit s touto paletkou je určitě těžší než s předchozími dvěma recenzovanými - Cocoa Blend a Rose Gold. Budete se muset trošku zamyslet, co na oku vytvořit. Kombinovat jen tak nahodile mezi stíny nelze. Je třeba zapojit mozkové závity, než s líčením začnete :). Stručně řečeno, paletka není vhodná pro začátečníky, spíše pro pokročilé :). Byla  by škoda, aby jste využili jen třetinu paletky. To co ji dělá krásnou jsou právě výrazné odstíny.

Pigmentace je jako vždy skvělá a to i u matných stínů. Nelze jim vytknout naprosto nic.

Jsou stíny, které mě v paletce zaujaly více, a některé méně. Ale ty řešit nebudeme. Pojďme se podívat na ty z mého pohledu zajímavé:

Galaxy - matný bílý stín. Ten se hodí vždy. Bílý stín, který obsahuje paletka Acid od Sleeku, už mám naprosto vydřený a tenhle je skvělá náhrada. Pokud neholdujete třpytivému projasnění pod obočím a v koutku oka, tohle je možnost pro matnou variantu. Nezvýrazňuje strukturu kůže a tím pádem nepřidává roky.

Cosmic Chic - fialkový stín se shimmerem, který mě nejprve zklamal, ale jakmile jsem zjistila, jak s ním zacházet, změnila jsem názor. Na první pohled v paletce vypadá, že bude tmavý, ale omyl - má spíše sheer efekt a hází modravé odlesky. Je skvělý na oživení celého líčení i pro méně odvážné - do koutku oka i na spodní linku. 

Electric Youth - modrý matný stín. Tak toto je jedním slovem úlet :). To je tak nádherná modrá, že nádhernější být nemůže. Jestli se chcete pouštět do "future" experimentů, tak tohle je na to ten pravý odstín. Žádné líčení s ním  nebude vypadat nudně.




Pokud by tohle měla být vaše první investice do nějaké paletky vůbec, tak nekupovat :). Sáhněte raději po něčem víc nude. Naopak - pokud jste už znuděna nude líčením /a že "naked" paletek je na trhu pěkná hromádka/, je Retrofuture to pravé pro vás. Paletka přímo nutí přemýšlet nad líčením a experimentovat. 

Retro Future lze zakoupit na zoeva.cz a zovea.sk za cenu 527 Kč.




Komentáře