NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Favourite / Fall / Lipsticks



Zdravím!

Mám tu pro vás jeden krátký článeček. Říkám si, že možná pro vás budou lepší krátké s pěknými fotkami a častěji, než dlouhé čtecí a s velkými intervaly. Bohužel moje zaměstnání mi nedovoluje se blogování věnovat tak jak bych si představovala, a tak je to tady spíše takové nárazové, ale věřte, že dělám co mohu. Snad mi to odpustíte a bude se vám tenhle mini foto článeček líbit.

Mimochodem, taky byste potřebovali, aby den měl alespoň 30 hodin? Já prostě nic nestíhám a víc se stresuji, než raduji. Kdybyste měli nějakou radu, jak proti těmto stavům bojujete, sem s nimi!

A tady už moji oblíbenci na podzim. Ne všechno jsou vyloženě podzimní barvičky, ale i tak je nosím. :) Podzim není jen o tmavých barvách na rtech, to je jasné, ale i tak k němu pasují tak nějak nejvíce. Nemohu si pomoct. 

Hi there!

How are you? Today I prepared for you quite short photo article about my favourite autumn lipsticks. Personally for me autumn is about dark lips, but I also like some bright ones. 

These days I´m so busy that I wish that day has 30 hours at least, guys. My work and blogging don´t work well together these days. I would love to write more articles for you. Hope you will stay with me even I don´t post an article per day :). 


Zleva doprava/From left to right: Rimmel Moisture Renew 180 Vintage Pink, Maybelline ColorDrama 310 Berry Much, Astor Soft Sensation 503 Cheeky Red, Astor Lipcolor Butter Matte 026 Royal Diva, Rimmel Kate Moss Lasting Finish Lipstick 111 Kiss Of Life, Miss Sporty Perfeckt Color Lipstick 250 Cabaret, Rimmel Moisture Renew 360 As You Want Victoria, NYX Lip Smacking Fun Colors 569 Snow White



Od horní řady zleva doprava/From upper row from left to right: Rimmel Moisture Renew 180 Vintage Pink, Maybelline ColorDrama 310 Berry Much, Astor Soft Sensation 503 Cheeky Red, Astor Lipcolor Butter Matte 026 Royal Diva, Rimmel Kate Moss Lasting Finish Lipstick 111 Kiss Of Life, Miss Sporty Perfeckt Color Lipstick 250 Cabaret, Rimmel Moisture Renew 360 As You Want Victoria, NYX Lip Smacking Fun Colors 569 Snow White

Jak se vám líbí fotky? Dost jsem si nyní pohrála s nastavením mého Nikonu a zdá se mi to o dost lepší. Mimochodem, fotografie produktů upravuji v PicMonkey, ale obličej zásadně v Photoshopu. 

How do you like my photos? I´m constantly working on setting my camera better and now I finally see the difference. Yaay, happy. :) For editing products photos I use PicMonkey.


Komentáře

  1. Ten Astor, ktorý si spomínala aj na Instagrame vyzerá naozaj najlepšie! Ešte ma zaujal aj NYX, krásna farba :) Ja som minule v DM našla krásny tmavý matný fialovo-bordový od Loreal, tak to musím ísť ešte lepšie omrknúť, či by stál za to :D A s časom som na tom podobne, ako mi začala škola, tak mám stále pocit, že už sa mi to kopí, ale ešte nie som v stave sa do toho pustiť naplno, ale už za chvílu nebude na výber :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten NYX je vážně paráda. Je to taková temná sněhurkovská rudá :). Vím přesně, jak se cítíš. Člověk by chtěl dělat věci, které ho baví a nezbývá na ně čas kvůli povinnostem...

      Vymazat

Okomentovat