NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Holiday Glam Tutorial: Glitter Eyeliner with Plum Lips


Trvalo to trochu déle, ale je konečně tu - druhý vánoční tutoriál. Je mi moc líto, že jsem jej nezveřejnila dříve, ale tento týden byl velmi hektický jak v práci, tak doma. Určitě to všichni takto těsně před Vánoci znáte. :) Dneska tedy nebudu moc upovídaná a bude to hlavně o fotkách. Tentokrát mi daly dost zabrat.  Nicméně výsledek snad stojí za to. :) Tohle líčení už trošku zavání Silvestrem, ale myslím, že si jej směle můžete vzít i ke stromečku. Kdo má ještě vánoční večírek - i tam jej unosíte. A to nejdůležitější - tohle líčení je super jednoduché  - stačí vám jeden stín do ohybu oka dle libosti, černé linky a třpytivé linky z drogerie za pár korun. Tak jdeme na to!


1. Upravte si obočí, naneste primer a celé oční víčko zafixujte vaším oblíbeným neutrálním matným stínem. Pak se vám do ohybu oka bude lépe zapracovávat další stín.

2. Do ohybu oka naneste teplý či studený matný stín. Je to na vás. Já použila NYX Taupe Blush - ano je to tvářenka, ale proč ne. :) Taupe barvy jsou v ohybu oka moc pěkné. 

3. Udělejte si kočičí linku. Je jedno zda tekutou, gelovou, či v peru. Důležité je, aby byla vodě odolná a další vrstva linek - třpytivých - je nerozpatlala. Zkuste si to tedy nejprve vedle například na zápěstí, zda to nebude dělat neplechu. 

4. Po zaschnutí černých linek aplikujte další vrstu - tentokrát třpytivých. Já nejprve použila vrstvu Essence Crystal Eyliner 06 Rosy Rush. Mám je z drogerky od minulého roku. Dělají souvislou vrstvu jemných třpytek.

5. Pokud budete chtít ještě víc třpytu, můžete nanést další vrstvu, nebo zvolit další linky - já použila S.he Glitter Eyeliner z DM, který obsahuje větší kusy třpytek.

6. Nyní už stačí jen nanést oblíbenou řasenku a máte hotovo! 





Toto líčení berte jako inspiraci. Jak ho pojmete je na vás. Můžete volit různé barvy, různé třpytky. Odlišnou barvu rtů. Základní koncepcí líčení jsou prostě jen třpytivé linky s výraznými rty. :) Nechte prostor vaší fantazii. Budu ráda, když mi vaše líčení vytvořené dle tohoto tutoriálu, hodíte na Instagram pod hashtagem #nikolhess. :)

PRODUKTY
Astor Perfect Stay Foundation / 102 Golden Beige
Maybelline Fit Me Concealer / odstín 15/ Rossmann
Catrice All Matt Plus / 010 Transparen/ Rossmann
Anastasia Beverly Hills Controu Kit / Fawn + Java
Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter / Golden Lights
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade / Soft Brown
Catrice Defining Blush / 070 Pinkerbell
NYX Taupe Blush
Rimmel Gel Eyeliner / 001 Black
Essence Crystal Eyliner / 06 Rosy Rush / DM
S.he Stylezone Glitter Eyeliner/ Glamour Highlight! /DM
Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil / 310 Berry Much
Rimmel Lash Accelerator Endles Mascara 001 Black
Zoeva Complete Eye Set
Zoeva 101 Luxe Face Definer


Komentáře

  1. Tohle líčení je naprostá pecka, plánuji podobné na svůj maturitní ples, akorát jsem si na to spešl koupila Urban Decay Heavy Metal v odstínu Spandex, tak doufám, že alespoň z poloviny to bude vypadat takhle pěkně jako na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto dokonalé! :) Určitě se budu inspirovat, protože líčíš opravdu překrásně! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat