NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Black smokey eyes with pop of blue


Mám tu pro vás další výraznější líčení a ještě mám jedno v zásobě. :) Ale slibuji, že až se vrhnu na další tutoriál, bude to něco více nude na běžné nošení. I když je mi jasné, že pro každého je běžné něco jiného. Já se vám bez mučení přiznám, že když jdu přes den ven v kouřovkách, jsou hnědé. Černá je na mě moc tvrdá, tu  nosím spíše na večerní příležitosti. Nicméně, těším se na další líčení. Dostala se mi do rukou nová paletka, a i přes můj skepticismus to s ní vypadá hodně nadějně, tak se těším, až ji vyzkouším v praxi. 

Youtube update: nyní sháním kvalitní mikrofon, co mě nebude stát majlant. :D Nechci znít jak z plechovky. Podle mě je průser, když mají videa nekvalitní zvuk, taková já rovnou zavírám a dál nekoukám. Nicméně, napadlo mě, že bych zatím začala dělat něco jako time elapse videa /tedy zrychlene líčení - např. jen na instagram/ nebo "done quick" - dělala to na začátku např. Linda Halberg a moc se mi to líbilo. Mrkněte sem, jak to vypadá. Dejte mi vědět, jaký formát videí se vám líbí nejvíc.


1. Přes celé víčko mám nanesen korektor a primer. Zafixujte neutrálním stínem. Já použila Bitter Start z Cocoa Blend paletky od ZOEVA.

2. Do ohybu oka naneste studenější světle hnědou. Já použila Hot Cocoa z Vintage Escape paletky od Cargo.

3. Přes celé pohyblivé víčko naneste plochým štětcem matný černý stín. Já jsem zvolila Crave z Urban Decay Naked Basics paletky.

4. Nyní přichází asi klasicky ta nejtěžší část. :) Všechno hezky spojte chlupatým štětcem. Můžete si vždy pomáhat trochou černé nebo světle hnědé, co jste již použili.

5. Spodní linku zvýrazněte již použitým černým matným stínem. Stín rozetřete, ať linka nepůsobí moc tvrdě.  Můžete si pomoct světle hnědou barvou. Na waterline - / fakt nevím, jak se tohle říká v češtině? :D/ tím myslím vnitřní linku oka - naneste černou vodě odolnou tužku.

6. Nyní vnitřní koutek spodní linky zvýrazněte sytě modrou. Na fotce vidíte Electric Youth z paletky Retro Future od ZOEVA.

7. Vnitřní koutek projasněte třpytivý studeným stínem. Použila jsem kombinaci stínu Crisp z již zmíněné paletky Cargo a přes ni ještě prstem naťupala jemné stříbrné třpytky.

8. Nyní stačí už jen řasenka a máte hotovo! Oční okolí můžete ještě začistit korektorem.



Tak a je hotovo. Jak se vám líčení líbí? Přišlo mi fajn, vytáhnout nějakou barvičku a líčení oživit. Tak mějte hezký víkend. :-*

PRODUKTY


Komentáře

  1. Já se přiznám že nejsem moc zastáncem tady těch rychlých videí. Skvělá je zlatá střední cesta, umět video dobře sestříhat, aby tam člověk nešmrdlal štětcem 7 minut stejné místo. Ale tohle na mě bylo moc. Na youtuberky, na kteé koukám, koukám ráda a užívám si to, takže takové šup, šup si nestihnu užít a je konec :D Třeba budou mít ostatní jiný názor :-) a zvuk je fakt důležitý, taky zavírám...držím palec!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že ty rychlá videa jsou dobrá pro někoho, kdo už ví co a jak. Mě už třeba nebaví koukat na 15ti minutový video. Stačí mi 5, ale to je tím, že vím jak na to, a jde mi spíš o barvy a jejich spojení. Moc díky za názor :-*

      Vymazat
  2. úžasný líčení :) Co se týče beauty videí, tak koukám akorát na Dulce Candy, takže neposoudím :) každopádně mám ale stejně radši fotonávody, kde se tedy jen pokochám, protože mám obě ruce levé :)

    grey news outfit & international shein giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Dulce jsem koukala tak dva roky zpět, nevím proč, přestala mě bavit. Asi na ní zase mrknu, jestli mi něco neuniklo. :D To jsem ráda, že máš ráda foto návody, zatím totiž nic jinýho neumim :D

      Vymazat
  3. Pěkná práce :-) každé tvé líčení má něco do sebe. Já občas zkouším (ve volných chvílích) si s líčením pohrát a se vším všudy, jen mi připadá, že skončím s něčím tmavým na oku, ať použiji černou, šedou, hnědou, zelenou, nebo fialovou farvu. Možná je to i tím, že nosím brýle a pod nimi je líčení prostě jen stín.
    U videí mám velmi ráda dobrý zvuk, kvalitní zpracování, obličej blíž ke kameře ať je pořádně všechno vidět a hezky všechno jak pro telátka :-D. (Ovšem, jak píše výše Markéta, nemusí být šmrdlání štětcem půl videa.) Už si za ty čtyři roky, co sleduji líčící videa, opravdu vybírám a docela si je i užívám. Přeji ať se daří :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Pavli. No to co říkáš, se mi taky někdy stává a často je to tím, že k sobě na víčko dáváš barvy, co jsou třeba jen stupeň intenzity od sebe, pak vznikne často jedna slitá barva. Nesmíš se bát sahat o zdánlivě nezkombinovatelných odstínech, dají se spojit i tak, ale dělá to pak to hezký líčení. :) No já si taky vybírám, tak uvidíme, zkusím to, a když to nepůjde, tak to nepůjde hold no :D

      Vymazat
  4. Krásne! Na toto som sa tešila, už keď si ho dávala na insta :) Mne napríklad takéto zrýchlené videá nevadia, kým nevyriešiš zvuk by to bolo podľa mňa fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee, moc diky! Kazdy ma rad neco jineho, je tezke se zavdecit vsem :). Neco zkusim a pockam na reakce, docela jsou tady holky kriticky obecne, co koukam pod videa, tak snad to unesu :D

      Vymazat
  5. Už jsem to říkala na instagramu, ale řeknu to znovu... vypadá to perfektně :-) Tohle je vážně extra povedené líčení a strašně mi k tobě sedne. Ta modrá to tak oživila, prostě to vypadá BOŽSKY! :) Možná bych zkusila něco podobného, ale v ne tolik tmavé formě.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moje jmenkovkyne :-* ..nekdy me mrzi ze neudelam cely oblicej, ale na to uz potrebuji vic casu...boze ja nic nestiham hruza :D...tak pak posli DM nebo mesika na FCb at se kuknu :)!

      Vymazat
  6. Nádherný líčení. Když tohle tvořím já, vyjde z toho monokl:D
    Rychlá videa mi nevadí, pořád toho pochytím víc než z foto tutorialu (proti němu sice nic nemám, ale videa mám radši). Určitě je to lepší, než blbý zvuk. Jsem taky náročně na videa a jejich kvalitu, takže úplně chápu, že dokud s tím nebudeš spokojená, tak se do toho nechceš pouštět jen napůl.
    Fandím ti :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle líčení je perfekt! Krásně ti ladí k očím a ten modrý detail miluju! Jsi skvělá :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, musim priznat, ze jsem si myslela ze liceni podle obrazku bude nic moc.. Ale zmenila jsi muj nazor, strasne se mi libi, jak mas u kazdeho obrazku prilozeny ten stetec a jdes vazne krok za krokem:) Navic mas tak dokonaly oboci!!!!

    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat