NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Jarní Marie Claire Beauty Box / Vyplatí se ho koupit?


Zase bylo delší dobu ticho po pěšině. Jde to se mnou od desíti k pěti, ale občas jsou v životě chvíle, kdy jednoduše na blogování není prostor a ani myšlenky. Tlačit ze sebe články, jen aby byly - to jsem nikdy nedělala a ani dělat nebudu. Někdy není nálada, někdy zase nápad a někdy ani jedno z toho. I to se stává. Ale nyní mám obojí. Náladu a nápad - tedy Beauty Box -  co mi dorazil až pod nos. Avizuji předem, že redakce Marie Claire mi sama od sebe Beauty Box zasílá od doby, kdy jsem si ho poprvé sama zakoupila. Přesto věřte, že moje recenze a názory jsou vždy 100% upřímné. Jméno a pověst máte jen jedinou a není radno s nimi lehkovážně zacházet. Tak a po úvodním ozdravném rozkecávání (minimálně pro mě) se konečně vrhneme na obsah jarní edice Beauty Boxu. ;)


Myslím, že na první pohled bude asi spousta lidem připadat o proti ostatním již vydaným beauty boxům tento slabší. A plně s tím souhlasím, pokud nemáte zájem o předplatné na 7 měsíců (což je jedna z věcí, která tak nějak možná v promu zapadla ) nebo se vám vyloženě nestrefí do vkusu. Já mám osobně MC časopis ráda, a zdá se mi jako jedno z mála solidním čtením pro ženy, kde není na titulce neustále něco jako: jak dosáhnout orgamu, sex, sex, jak být nejlepší v posteli, jak zhubnout za 5 dní apod. Což je k zblití (pardon) a nutí dnešní ženu si myslet, že je neschopná, ne dost hubená, ne dost sexy a měla by se sebou něco dělat. Naopak MC se soustředí na dnešní ženu - schopnou, silnou, v zásadě emancipovanou a schopnou uspět ve světě mužů. A to se mi líbí. Nejradši mám sekci @work, která právě vyzdvihuje dnešní úspěšné ženy.


Kdo má po zimě zbídačené vlasy a pleť a netouží po vzorcích dekorativní kosmetiky, tak se mu beauty box trefí do nálady. I tak se tam dva vzorečky dekorativní kosmetiky najdou - řasenka EL a rtěnka s kytičkou uvnitř Kailijumei, která se zabarví až na rtech. Mám takový pocit, že řasenka byla v některé z předchazejících edicí, ale možná jiný typ, protože byla v krabičce a tato nikoliv. 

A teď to asi nejzásadnější - vyplatí se ho koupit či nikoliv? Jen samotná Kailijumei rtěnka má hodnotu 499Kč, stačí mrknout na notino.cz . Další nejdražší produkt bude zřejmě Toni&Guy High Shine Serum Drops na vlasy (skvělé pokud vám poletují a krepatí se vlasy) v hodnotě 270Kč nebo případně Mitomo maska v hodnotě asi 190Kč. Tím pádem už jsme při těchto 3 produktech orientačně na sumě 950Kč a cena MC Boxu je 849Kč. Takže zda se koupě vyplatí, či ne už si asi nyní odpovíte sami. ;) Každopádně celý seznam produktů,  který jarní Marie Claire Box obsahuje najdete na oficiálních stránkách.



Já si ho poprvé koupila, protože mi to přišlo jako fajn příležitost ozkoušet si výhodně několik věcí, skvělě si počíst a případně mít ještě super zásobu miniatur na cestování či dovolenou.  Spoustu věcí nosím u sebe v kabelce. Jarní edice není v těchto ohledech výjimkou a za mě se cenově rozhodně vyplatí. Berte to tak že 8 z 11 věcí máte naprosto ZDARMA...nebo že máte MC předplatné naprosto zdarma. Tak či onak, výhodně to dle mě 100% je. 

Nikol, xoxo

Komentáře

  1. No jako za tu cenu mi to přijde hodně drahé a produkty v něm mi nepřijdou extra super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to drahé :) je to drahé, pokud se ti to nelíbí. Hodnota produktů / toho co dostaneš je vyšší než to co zaplatíš. Proto jsem to tady počítala.Tedy pokud se ti produkty nelíbí, tak je jasné že nedáš ani 800 ani 500 ani 200, ani 50. O tom žádná. Ale zásadní je to předplatné v ceně...jinak by to klidně mohlo stát 549Kč to je jasné.

      Vymazat
  2. Tento box mna osobne neoslovil, co ale neznamena, ze ma zly obsah. Urcite ma aj svojich priaznivcov 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Bohužel tohle nebude uplný trhák, ale někomu se může přesně tento obsah hodit. :)

      Vymazat
  3. Myslím, že před tím byly boxíky mnohem lepší a nadupanější. Jediné co mě zaujalo je rtěnka s kytičkou, tu bych si přála vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co do atraktivity - určitě už byly zajímavěšjí, to souhlasím. Nadupanější je relativní, jen to není tolik plné dekorativky, po které všechny tak toužíme hold...asi to nebude trhák, jako minulé a hlavně ty edice ve spolupráci se Sephora. Ta rtěnka je nunu, nechce se mi na ní sahat. Jen se na ní koukat :D

      Vymazat
  4. Také už jsem viděla MC s daleko zajímavější aleza tu cenu je opravdu super :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Asi jsem divná, ale co tak čtu komentáře, je to první box od MC co mě zaujal :D jinak krásný článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi divná, prostě se někomu trefí do chuti a někomu ne a každej chce furt prostě dekorativku no :)))

      Vymazat

Okomentovat