NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Blueberry look

Zdravím všechny !

Po delší době se vracím a přináším mým čtenářům tutoriál na fialovo modro zlaté líčení. Bohužel jsem byla tak šikovná, že jsem zcela opomenula přikládat k detailu oka i štětec, který jsem na daný krok použila. Snad mi tento prohřešek odpustíte a poradíte si s líčením i bez detailů štětce :). 




Vystačíte si bohatě se třemi štětci: zkosený štětec na linku Sigma Small Angle E65, střední blendící štětec Zoeva Luxe Soft Definer 227 a klasický štětec na aplikaci stínů ve tvaru C Zoeva Luxe Smoky Shader 234. Pokud byste se chtěli přesunout na vyšší štětcovou :) pak bych já osobně sáhla po Luxe Petit Crease od Zoevy, s kterým snadno dodáte líčení hloubku při použití tmavého stínu.

Používala jsem na toto líčení pouze paletku od MUA - Glamour Nights. Nepatří mezi nejkvalitnější, ale je laciná a s trochou snahy můžete dosáhnout barevně výrazného líčení a to za předpokladu, že použijete primer ! /např. od ELF /.





POSTUP:



1. Naneste na celé víčko primer, jemně ho zaprašte bílým matným stínem a rozblenděte do ohybu oka matný fialový stín.


2. Přidejte na hloubce oka aplikací tmavě fialového třpytivého stínů do vnějšího a vnitřního koutku. Vynechte tedy zcela střed víčka ! 










3. Zvyšte intenzitu vnějšího koutku přidáním tmavě modrého očního stínu. 










4. Na střed víčka, kde jsme nechali místečko bez stínu, naneste bříškem prstu korektor a to do ztracena. Na něj pak aplikujte zlatý stín. Takto zlatá barva lépe vynikne.










5. Aplikujte pod spodní linii řas tmavě modrý stín, který jste již použili na vnější koutek. Vnitřní koutek oka zvýrazněte světlým /matným či třpytivým/ stínem.











6. Pouze na vnější polovinu horního víčka naneste černou linku. Spodní vnitřní linku prosvětlete tužkou v tělové barvě.












7. Nyní už jen oční okolí vyčistěte od spadaného poprašku od stínů, aplikujte korektor, pudr a řasenku a máme hotovo :).









Ještě dodám, že barvy, které jsme na líčení použila, budou lichotit především hnědým, zeleným či hnědozeleným očím. 

Tip: chce to lehkou ruku a roztírat, roztírat a zase roztírat chlupatým štětcem jako je např. Zoeva Luxe Soft Definer. Jedině tak dosáhnete jemných přechodů stínů ;).


Nikol, xoxo


Komentáře

Okomentovat