NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Fall smokey eyes with golden dust




Zdravím všechny,

dnes jsem si pro vás připravila návod na podzimní líčení. Kroků je nakonec více, než jsem chtěla, ale věřím, že oceníte více detailů, abyste tak dosáhli co nejlepšího výsledku i u vás doma.

Pustíme se do toho!


Hi guys,


today I created step by step tutorial on fall make-up look. There are more steps than I expected at the beginning, but I hope that everybody appreciate more details than less to achieve perfect look. 

Let´s get started !





1. Aplikujte korektor pro sjednocení barvy víčka a samozřejmě primer. Apply concealer cream and primer on your eyelid.


2. Na střed oka aplikujte malým štětcem / Sedona Lace EB 21/ fialový matný stín. Já použila pigment od Essence v barvě č.23 "my little dragon". Apply on centre of your eyelid matte violet shadow with little brush.


3. Do vnějšího koutku naneste užším kulatým štětcem / 231 Luxe Petit Crease by Zoeva/ černý matný stín. Použila jsem černý z Acid Palette od Sleek. Apply black matte shadow on outer corner - V shape. 


4. Do vnitřního koutku naneste malým úzkým štětcem / 230 Luxe Pencil by Zoeva/ zlatý stín Half Baked z Naked2 od UD. Apply golden shadow - I used Half Baked from UD Naked2 - in the inner corner.


5. Na spodní linku naneste tím samým štětcem Chopper z té samé paletky. Apply Chopper from the same palette on the lower lash line. 


6. Nyní přichází za řadu blending, abychom stíny spojili. Použila jsem štětec 228 Crease od Zoeva a stín Taupe od NYX, což je v podstatě tvářenka. Takže blendit, blendit a zase blendit. Now it´s time for blending. So blend, blend and blend with help of Taupe from NYX / it´s a blush /on your brush. 


7. Zvyšujte intenzitu líční přidáváním stejných barev jako jsme aplikovali v předchozích krocích. Tedy matná černá, fialová a zlatá. Ve stejných částech oka, ale více směrem k obočí. Celé sjednocujete neustále NYX tvářenkou v barvě Taupe. For more dramatic and flawless look add carefuly more matte black, matte violet and golden shadow. Blend and blend with help of NYX Taupe blush until you are satisfied.


8. Nyní můžete na zlatavé intenzitě koutku přidat aplikací zlatého prachu. Já použila znovu objevený poklad, což je Shimmering Golden Powder od Fendi. Additional step - apply golden dust in the inner corner for more eye-catching look.


9. Nezapomeňte rozblendit čistým štětcem  /227 Luxe Soft Definer by Zoeva/ i spodní linku. Don´t forget to blend lower lash line. 


10. Naneste černou linku / Liquid Liner - Catrice, 010 Dating Joe Black /. Apply liquid eyeliner. 


11. Pro lepší konečný výsledek přidejte trsy řas. Já použila Single Lashes od UMA Cosmetics. For better result add false lashes.


12. A je hotovo. Done !

Vzhledem k tomu, že můj kompakt naprosto ničí barvy a dělá z mojí pleti struhadlo :), je nutné fotky upravit. Tedy níže skutečný barevný výsledek. Že jsem si přidala na intenzitě panenky přiznávám, kdo to taky nedělá :). Because of my compact camera which always washed out all colors, you can find down here alse edited pictures wiht real color of shadows.












Oční víčko / Eyelid:
Essence Pigment - No.23 "my little dragon"
UD Naked 2 Palette - Half Baked + Chopper
Acid Palette by Sleek - Matte Black Shadow 
Shimmering Golden Powder by Fendi
Catrice Liqiuid Eyeliner - 010 Dating Joe Black

Řasy / Lashes:
UMA Cosmetics - Single Lashes
Maybelline - Greas Lash Mascara

Obočí / Brows:
Anastasia Bevery Hills Brow Powder duo - Brunette/Dark Brown
Brow Gel - Three Custom Color Specialist


Nikol, xoxo



Komentáře