NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Honest review: ZOEVA Rose Golden Eyeshadow Palette


Zdravím!

Tak dnešní recenze by mohla být velmi stručná, protože jsem z nové paletky od ZOEVY tak unesená, že nemám slov. Maximálně tak: hmmm, aaach, božeee.. ale to byste si pak moc nepočetly a ještě by to vypadalo spíše jak titulky k porno filmu :)). No, nebudu předbíhat. Pokusím se přenést moje dojmy z paletky i na vás, drahé čtenářky a začneme pěkně od začátku.




Paletku jsem si objednala přímo z německých stránek zoeva.de , jelikož na zovea.cz byla paletka vyprodaná a já jsem nedokázala čekat! Když něco chci, tak to musím mít hned! Balíček, který dorazil cca do 3 dnů, byl jako úhledně zabalen.V balíčku jsem obdržela navíc vzorečky primerů. 


Paletka má magnetické uzavírání, je hezky zdobena růžově zlatými ornamenty. Je velmi tenká - což osobně oceňuji, jelikož nezabírá místo. Celkové zpracování paletky je solidní, pokud srovnám s ostatními, v podstatě papírovými, paletkami z mé sbírky. Paletka je zasunuta ještě v papírovém obalu ve stejném designu.






Co se mi na téhle krásce líbí je, že stíny nesmrdí čínou. Ostatně ZOEVA u této paletky hlásá: no parabens, no mineral oils, no fragrances, no phthalates, což je pro mě slušný prodejní argument. Dále se dočtete: superior pigmentation, easy to blend, with vitamin E. 




Paletka obsahuje 12 stínů /m = matný, s = shimmer/
Luster m
Reflective Eelgance s
Copper is King s
Shining Bright s
Rusty Petals s
Foil s
Just a Rose s
Golden Rule s
Harmony m
Wonder Full m

Stíny jsou velmi jemně namlety. Pigmentace všech stínů i matných je dech beroucí. Tzn. do stínu sáhnete prstem, máznete na kůži bez primeru a nestačíte se divit, co se na kůži přeneslo za sytou barvu. I nejsvětlejší matný stín - Luster - má pigmentaci, z které si sednete na zadek. Často při charakteristice vlastností kvalitních stínu slýcháváme spojení "máslová konzistence", avšak takové stíny dost rychle mizí. Ty od ZOEVY bych vystihla spíš spojením "sametová konzistence", která je mně osobně sympatičtější. 


Skutečně už asi nemám co více k paletce dodat. Toto je moje první paletka od ZOEVY a jsem z ní naprosto vyplesklá. Na léto mi přijde dokonalá díky zlatavému nádechu. S paletkou si přijdou na své jak milovnice kouřového líčení, tak i ty z vás, které mají rády líčení decentní. Nemůžu se dočkat, až nafotím s paletkou tutoriál. Dejte vědět, zda byste raději něco výraznějšího, nebo jemnějšího  na denní nošení ;).

Paletku můžete zakoupit na stránce www.zoeva.cz za 527CZK. 











Komentáře

  1. Ahoj, mňa by zaujimalo líčenie s matnými odtieňmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barus :)
      Díky za názor :). Pokusím se ho zohlednit ;)

      Vymazat

Okomentovat