NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Retrofuture Girl Look


Zdravím!

Jak už jsem na Instagramu avizovala, přichystala jsem si pro vás výraznější líčení. Je mi jasné, že to není zrovna každého šálek čaje, nicméně občas trošku extravagance neuškodí a já potřebuji dát prostor mé fantazii, tak snad mi to nebudete mít za zlé :). Stačí si vzít z líčení jen trošku inspirace. Sama bych v tom na ulici také nevyšla, minimálně bych vynechala ty rty. Mám na sobě ráda spíše zemité barvičky. Případně volím osvědčenou kombinaci řasenka a rudá rtěnka, hlavně když jsem ve spěchu :).

Mým cílem zůstává předkládat vám především nositelné looky. Tvořím pro vás, dejte vědět dolů do komentů, co byste rádi viděli :).

Podrobný návod vč. produktů naleznete níže pod fotografiemi :).






POSTUP:

1. Jako vždy naneseme na hydratovanou pleť /já používám Embryolisse Lait-Creme, ale to je krém na samostatný článek/  makeup. Korektor pod oči a na oční víčka, abychom si sjednotili "plátno".

2. Pod již upravené obočí naneseme bílý stín, a to do ztracena směrem k ohybu. Lépe pak vynikne přechod výrazných barev.

3. Do ohybu oka naneseme jakýkoliv přechodový stín nám vyhovuje, ať už ve studeném či teplém tónu. Já použila NYX tvářenku v barvě Taupe. Je to moje osvědčená barvička na přechody.

4. Na celé pohyblivé oční víčko naneseme stín Casis,vnější koutek prohloubíme stínem Eldberry. Jedná se o matné stíny ve fialových barvách. Bohužel jsou z limitované paletky od Sigmy. Pokud chcete z matných stínů dostat co nejvíce, doporučuji jako podklad zvolit bílou tužku - já většinou volím Milk od NYX. Naťupám ji na víčko a rozetřu prstem.

5. Abych barvy sjednotila a vytvořila plynulý přechod v ohybu víčka, použila jsem lehce fialkový stín se shimmerem s názvem Galaxy, který se ukrývá v paletce Retro Future od Zoevy. Je třeba ho pěkně rozblendit právě v ohybu.

6. Abychom přidali na dramatičnosti, spodní linku zvýrazníme stínem Black Hole z identické paletky zmíněné výše. Stín vytáhneme směrem ven z vnějšího koutku, jako kdybychom dělali kočičí linku na spodní linii víčka. Zároveň ho nenanášíme až do vnitřního koutku, ale zkosíme ho směrem dolů ještě před koutkem. Nejlépe je to vidět na fotografii :).

7. Spodní vnitřní linku jsem černě dokreslila Rimmel gelovými linkami. Vydrží to více, než obyčejná tužka. Vnitřní koutek můžeme ještě zvýraznit třpytkami. Ale tento krok není nutný.

8. Dočistíme korektorem prostor pod okem, pokud nám trošku padaly stíny. Zafixujeme celý obličej pudrem. Potom přichází na řadu trio: bronzer, tvářenka a highlighter. Řasenka a máme hotovo!

PRODUKTY:

Tvář:
Rimmel Lasting Finish / 100 Ivory / DM
Catrice All Mat Plus Shine Control Powder/ Transparent/ Rossmann
Catrice Defining Blush / Sun Rose/  Rossmann

Oči:
Sigma Creme de Couture Palette / casis, eldberry
ZOEVA Retrou Future Palette / galaxy, cosmic chic, black hole
Sephora Outrageous Curl Mascara 
Rimmel Gel Eyeliner / DM

Obočí:
Maybelline Brow Drama / DM

Rty:
HM Lipgloss / Tropical Fuchsia






Komentáře

  1. Tebe práve výrazné líčenie veľmi svedčí a nebála by som sa ho ani na nosenie na verejnosti, pretože máš naozaj krásnu tvár! :) A máš nádherne vykontúrované líčka! Teším sa na ďalšie líčenie :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bych si na ven odpustila tu pusu, ať nejsem moc výrazná :) Děkuji moc za reakci :-*

      Vymazat
  2. Dokonaléé !!! Fialová je najlepšia :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný, moc se mi líbí, ten odstín, no krása!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat