NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

H&M Beauty


Zdravím! :)

V sobotu jsem byla v Praze líčit nevěstu a při té příležitosti jsem se stavila v H&M omrknout jejich poměrně nové kosmetické oddělení. Měla jsem málo času, tak jsem spíš celkem asi 4 oboustranné regály lehce omrkla a sáhla po věcech, na kterých nebylo moc co zkazit, nebo jsem je nutně potřebovala. :)


Nicméně jsem si stačila dost věci osahat, tak alespoň trošku vám chci zprostředkovat svůj první dojem z  nové kosmetické kolekce. Minimálně to, co mě zaujalo / zklamalo hned na první pohled. Asi každého budou zajímat paletky - měli v nabídce 4: smoky, nude tmavá, nude světlá, a pak spíš taková celkově růžová verze. Paletky měly velmi solidní černo bíle plastové balení a obsahovaly 9 stínů. Něco málo jsem si zkusila a musím říct, že kvalita stínů ucházející, dost mě překvapila i kvalita těch matných. Každá paletka zahrnovala bohužel i nějaký ten prášivý, hrubě namletý stín, co skoro nebarvil nebo z něj padaly třpytky všude kolem. Cena byla někde kolem 400 Kč. 

Dále H&M nabízí obrovské množství mono stínů taktéž fajn kvality. Nicméně cena někde kolem 150Kč mi přišla přehnaná. Podobný dojem jsem měla i z rtěnek - obrovská nabídka od matných, hydratačních až po liquid matné rtěnky. Na ty jsem se těšila. Zkusila jsem na ruku dva tmavé odstíny a stálo to za prd. Matné sice byly, ale skoro nebarvily. Bohužel. Ostatní klasické rtěnky se zdály být super.

Co mě zaujalo a málem jsem to už brala taky k pokladně byl primer pod rtěnku. Máte s tím někdo zkušenost?

Makeupy a pudry či tvářenky nechybí v nabídce také, ale nestihla jsem si to osahat. :) Zastavila jsem se však u paletky korektorů. Mají světlou a tmavší verzi. Jsou to tria. Krásně krémové a zároveň se zdály při zkoušce na ruce dost krycí. Tak jsem sáhla po světlé verzi v ceně 299 Kč. Chtěla jsem něco krémovějšího už delší dobu, protože klasický korektor v kalíšku od Catrice je fajn, ale poměrně dost suchý. Uvidíme jak si tenhle z H&M povede. 

Málem bych zapomněla na to, že H&M Beauty nabízí i hromadu laků na nehty, štětce a další kosmetické doplňky jako houbičky, kleštičky, řasy...strávila bych tam klidně 2 hodiny. Budu se tam muset vydat znovu a přiblížit vám některé produkty ještě více.

Teď pár dalších fotek z mého skromného a opatrného nákupu :)


Concealer Trio ve verzi Light 299 Kč 

Sponge 99 Kč
A co vy? Už jste něco od H&M vyzkoušely?


Komentáře

  1. Nee, k nam nez se to dostane, si pockam. No vypada to zajimave. Pokud jsou ty mono kvalitni, tak mi cena naopak prijde docela ok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, spíš jde o to, že za tuhle cenu už pořídíš cca Inglot nebo MakeupGeek...takže si říkám, že když je to kosmetika od takového levnějšího brandu, tak mi to nějak nesedí..

      Vymazat

Okomentovat