NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Fall Makeup Tutorial With Urban Decay Smoky Palette


Myslím, že dokud oficiálně neskončí podzim, tak vám s těmi návody na podzimní líčení nedám pokoj. V sekci tutoriály jich najdete hned několik. Tak se mrkněte, snad tam najdete i ten "svůj". Používám pro ně vždy jen jednu paletku, která je běžně k sehnání v ČR, takže by neměl být problém mě okopírovat. :) Tentokrát se na tutoriál vrhneme s Urban Decay Smoky Palette, recenzi na ní naleznete zde, za mě je to jednoznačně must have. Snad se vám i další tutoriál bude líbit a jdeme na to!

Here is another fall tutorial, and I think I will do them till the last day of this fall. :) U can find more of them in this section. Hope you willl find there that one which gonna suits you perfectly. I always use only one makeup palette to create any fall look, this tim I use Urban Decay Smoky Palette. 
So, let´s get started!




Tak jak se vám další tutoriál líbí? Už se těšíte na zimu? Já ne, pak nevím, co budu dělat za tutoriály. :D Dejte mi vědět dolů do komentů.

How do you like it? Let me know in comments bellow.

PRODUKTY/ PRODUCTS
Urban Decay Smoky Palette /  Sephora
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade / Soft Brown
Sephora Outrageous Curl Mascara
Rimmel Scandaleyes Gel Eyeliner


Komentáře

  1. Krásné líčení :-), no a na zimu se moc netěším. Není to moje oblíbené roční období. A tutoriály dělej stejně tak krásné jako do teď a hodně často, ať je v dlouhých večerech co číst a na co koukat :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlo :) Moc dekuji za mily komentar a pokusim se te co nejvic potesit, brzo bude dalsi tut ;)

      Vymazat
  2. This is such a gorgeous look Nikol! I need to try that eyeliner by Rimmel, pretty much all of mine have dried out and I'm on the lookout for a new one ;)

    Paula
    Thirteen Thoughts

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. And this one is super cheap! Hope you gonna like it ;) Let me know. N.

      Vymazat

Okomentovat