NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Violet Eyes with GOSH 9 Shades Palette


Dneska jsem si pro vás připravila trošku větší odvaz. :) A co víc - konečně to není v podzimních barvách! :D Zdá se, že se už ze své podzimní posedlosti pomalu dostávám a to i díky paletce To Have Fun With In LA z kolece 9 Shades od GOSH. Je plná krásných barviček, po kterých bych běžně nesáhla a to je škoda. Člověk zpohodlní a sahá po zemitých tónech a paletkách, se kterým prostě už ví jak pracovat, a jaké barvy kombinovat. Proto pro mě tato paletka byla příjemnou změnou. 

Na paletku udělám spíše samostatnou recenzi, ale abych vás nenapínala příliš dlouho mám pro vás přesto pár prvních dojmů. Kompaktní paletka s velkým zrcátkem obsahuje 9 odstínů se shimmerem, pouze jeden je téměř matný, ale zároveň asi nejméně použitelný, zbytek je ovšem krása. Nejprve jsem byla trošku skeptická, ale jak jsem do paletky sáhla, veškeré pochybnosti se rozplynuly. Pigmentace je skvělá. Barvičky ideální na přechod z podzimu do zimy. V zásadně by se dala paletka rozdělit na tři trojice barev: v zelených tónech, modrých tónech a fialových. Moc se mi líbí a vnáší do mé usedlé sbírky paletek více barviček. :) 


Další věc, která stojí za zmínku je GOSH pero na linky. Dost mi připomíná to zebří od Dermacolu, stejně zpracovaný obal, stejný hrot, stejný uzávěr. Skoro mám podezření, že je z jedné a té samé továrny. :) Nicméně zatím mám dojem, že to od GOSH je více inkoustově syté. Práce s ním je skvělá.

Tak a teď už mlčím, nebo se moc rozepíšu, a vás zajímá tutoriál! 

Tak jak se vám tutoriál v odvážnějších barvičkách líbí? Máte už někdo nějaký produkt od GOSH? Pokud ne, který byste rádi vyzkoušeli? Každopádně vše co jsem použila najdete online nebo v sítích parfumeriích Fann. ;)

PRODUKTY
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer / DM Drogerie


Komentáře

  1. Krásne líčenie, tak precízne a čisté :-) Zlatú s fialovou mám veľmi rada :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné líčení, barvičky ti moc sluší a ta linka - ach... Od kosmetiky Gosh nemám vůbec nic, ale slyšela jsem na ni spoustu chvály, tak možná v budoucnu něco vyzkouším. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlo, za tou linkou jsou měsíce tréninku. :) Je to prostě jen o neustálém zkoušení den co den. :) Na produkty GOSH udělám nějaký článek, mám toho víc, tak ať si o tom můžete udělat trošku obrázek. :)

      Vymazat
    2. Krásné! Skvělá kombinace barev 😊

      Vymazat
  3. Dokonalé líčení, perfektně sladěné! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat