NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Party Makeup Look with Urban Decay Smoky Palette


Tak už máme po Vánocích! A je čas promyslet si líčení na Silvestrovskou party. Jistěže to tedy tentokrát bude něco výraznějšího, ale vždycky si to můžete udělat trošku po svém. Ubrat linku, ubrat tmavé stíny, cokoli. Nebo přidat! Například umělé řasy. Na celé líčení jsem použila paletku Urban Decay Smoky Palette, kterou určitě spousta z vás má, nebo ji nadělil letos Ježíšek. :)

A nyní menší dotaz, líbil by se vám i příspěvek mimo beauty? Například co jsem dostala pod stromeček? :D Vím, že jste zvědavci, já osobně taky a ráda nakukuji do soukromí. Tak mi dejte vědět dolů do komentářů. 




1. Naneste primer na celé víčko / já použivám poslední dobou jen Astor Perfect Stay Eye Shadow Pen 120 Chic Nude, je skvělá jako podklad!  /. Zafixujte oblíbeným matným stínem v barvě kůže. Do ohybu oka pak naneste chlupatým štětcem Password.

2. Do vnějšího i vnitřního koutku naneste Dagger. Nechte střed víčka volný.

3. Do volného středu víčka naneste Armor v kombinaci s High - záleží na vás, jak moc třpytivé líčení chcete. High má větší kousky třpytek.

4. Nyní můžete ohyb oka ještě zdůraznit a celé oko ztmavit tím, že do ohybu oka nanesete Dagger a všechny barvy propojíte. Ale pracujte opatrně, a přidávejte postupně.

5. Opakujte body 2 + 3 na spodní lince. Do vnitřního koutku naneste High.

6. Nyní už stačí gelová linka na horním víčku, černá tužka /vodě odolná!/ na spodní vnitřní lince a je hotovo. Řasenka je samozřejmostí. ;)



Dejte mi vědět, zda se vám líčení líbilo, a co byste rády viděli příště. :) Pokusím se přizpůsobit. A ne o video na úpravu obočí mi nepiště. :D Vím o tom, že byste ho rádi viděli, dokonce mám dvě videa natočená, ale stále to není publikovatelné. 

PRODUKTY
Urban Decay Smoky Palette/ Sephora
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo / Brunette + Dark Brown
Sephora Outrageous Curl Mascara / Sephora
Zoeva Complete Eye Set
Astor Perfect Stay Eye Shadow 24H/ 120 Chic Nude / DM
Maybelline Fit Me Concealer / odstín 15/ Rossmann


Komentáře

  1. Anoo, ja chcem vedieť čo si dostala! A líčenie je zas raz neskutočne krásne! Ale teraž ešte viac, než obvykle ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. A víš co je super, že díky fcb budu chodit častěji na tvůj blog, protože z insta to nejde prokliknout, ale tady je to raz dva:) Krásné líčení!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné líčení, určitě na Silvestr ho vyzkousim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení :-), moc sluší tvému oku. A příště video na úpravu obočí :-) - ne sranda.
    Mě by třeba zajímalo, jestli máš oblíbený produkt od kosmetiky Inglot, nějaké porovnání s jinou kosmetickou značkou (třeba Urban Decay, nebo Zoeva).
    Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neeeee :D......no to sem ráda, že sranda :D... S tím Inglotem tě asi trošku zklamu, nemám od nich zhola nic. Nějak to tak vyšlo a vždy sahám pro paletky v Zoevě, UD nebo Too Faced a makeupy a linky beru v drogerkách, ale určitě na Inglot jednou dojde. :)

      Vymazat
  5. Konečne nejakaa blogerka, ktorá robí podobné články ako ja !!! (myslím tie fotopostupy :) ) ikeď na trošku vyššej úrovni, hah :) Budem veľmi rada, ak zavítaš na môj blog :)
    KIKA KONKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem koukla a zanechala komentář ;). Hezky pokračuj v tom co děláš, si šikovná.

      Vymazat
  6. Ahoj Niky . Musím říct, že máš na příšt úchvatné líčení a pak ty fotky ! To je krása ♡

    OdpovědětVymazat

Okomentovat