NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Review: ZOEVA 101 Luxe Face Definer


Stejně jako další blogerky i já jsem od Zoevy obdržela na otestování jeden štětec z nové kolekce Rose Golden Vol. 2 Editon. Tiše jsem se modlila, aby mi dorazil štětec 101 Luxe Face Definer. Má přání byla vyslyšena! :). S recenzí jsem chtěla počkat, až budu nový přírůstek mít v ruce alespoň týden, ale natolik si mě získal už po 3 dnech, že se s vámi o můj názor podělím již dnes. Mám z tohoto přírůstku vážně upřímnou radost, protože jsem přesně tento typ většího univerzálního štětce, avšak vhodného na konturování hledala. Do současné chvíle jsem používala na přirozené konturování klasický štětec na tvářenku. Nedávno jsem si od Zoevy pořídila také 109 Face Paint, ale zjistila jsem, že takto malý štětec mi naprosto nevyhovuje. Konturování je s ním na můj vkus příliš tvrdé. Je těžší vytvořit s ním přirozený efekt.

Když jsem štětec poprvé držela v ruce, měla jsem dojem, že je lehčí než klasické černé štětce ze základní série Zoeva. Toto je skutečně můj velmi subjektivní dojem, na solidnosti štětce to nijak neubírá. Rozdíl bude asi vážně minimální. Rukojeť je spíše kratší, ostatně ZOEVA to má tak u všech štětců, ve srovnání s tou u štětců od mé oblíbené Sigmy. Záleží, kde rádi štětec držíte. Mně délka štětce necelých 18 cm vyhovuje. 

Nejdůležitější část štětce - štětiny, které jsou střižené do tvaru jemné špičky. Jestli tomu dle oficiální stránek dobře rozumím, jedná se o kombinaci kozích štětin s umělými /opravte mě někdo, pokud se mýlím :) /. Nejprve se mi zdálo, že jsou štětiny relativně tužší a není jich moc. Při práci jsem však zjistila, že to má svůj důvod: štětec je díky tomu dostatečně precizní a poddajný zároveň. Díky tvaru střihu máte nad aplikací dostatečnou kontrolu. S tímhle krasavcem dosáhnete skutečně velmi přirozeného efektu konturování

Navíc - kdo chcete ušetřit - tak s tímhle štětcem za 600,- zvládnete vše: pudrovat, konturovat, nanášet tvářenku i highlighter. To vše díky tvaru střihu štětin a zároveň dostatečné velikosti hlavy štětce. Rozhodně po sto jedničce sáhnu, až budu vyrážet na dovolenou. :)

Kromě toho, že celá kolekce Rose Golden je fakt krásná / spojení pudrové růžové se zlatem / tak  30 individuálních štětců Rose Golden Vol. 2 Edition je navíc baleno v pěkných krabičkách. Zoeva si prostě dává záležet na detailech, což je vidět i na samotném štětci. Však se mrkněte na fotky níže. :)




Jaké typy štětců na konturování preferujete vy? A máte už nějaký od ZOEVA?


Komentáře

  1. Ten je nádherný! A presne vyzerá tak prakticky, ako ho aj popisuješ :) Ja teda na kontúrovanie používam práve spomínaný 109 Face Paint a vyhovuje mi veľmi, ale na prirodzené kontúrovanie musí byť tento naozaj dokonalý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář :) Možná, že jsem té 109 nedala moc času, mám ji mezi štětci, smutně na mě kouká, uvidím, zda ji dám ještě šanci :). Třeba to s ní jen neumím. To je taky možnost :D

      Vymazat
  2. Konečně jsem si mohla přečíst recenzi!!:-D
    Že má Sigma děsně dlouhé rukojeti??:))
    Já jsem z něj také nadšená, hlavně se mi líbí, že je multifunkční, to se hodí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No fakt má :D ale tak mně to i docela vyhovuje, když chceš mít extrémně lehkou ruku, můžeš ty štětce fakt chytit daleko. Je právě super, ten se mnou pojede na dovolenou :D

      Vymazat

Okomentovat