NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Daily Soft Look with GOSH Smokey Nudes Palette


Tak jsem si konečně udělala čas a dala dohromady tutoriál s paletkou Smokey Nudes od GOSH, na kterou jsem nedávno psala recenzi. Jestli vás zajímá mrkněte se na ní ZDE ;). Podle reakcí na Facebooku i Instagramu soudím, že se vám paletka líbí stejně jako mně. Kdybyste si ji chtěli pořídit seženete ji jak online, tak i v kamenných prodejnách Fann, což je super. Obecně mám z takového nákupu o něco větší radost, než jen když jdu do drogerky :D. Přitom cena paletky je víc než přijatelná a to 690Kč. Nicméně zpět k líčení. Chtěla jsem vytvořit něco rychlého a jednoduchého na denní líčení. Zda se mi to povedlo, posuďte sami. ;) Tohle líčení s komplet makeupem zabere maximálně 20 min. 




Ještě tu mám takovou malou omluvu. Maluji a maluji, dávám tutoriály sem i na Instagram a každé sociální médium vyžaduje jiný formát zpracování, což je náročné. Občas  se zamotám, co vlastně jsem kam už dala a co ne, tak snad vás občas opakování nenakrká :D. Vím, že někdo sleduje jen Instagram, protože je to pohodlné a rychlé. Minimálně pro odběratele. :D Někdo sleduje jen blog, nebo Facebook a někdo vše. Takže se prostě nevyhnete tomu, že něco uvidíte víckrát. Kdyby vás to štvalo, dejte vědět, ale nic s tím zřejmě neudělám, nedá se to s prací a běžným životem aktuálně lépe ukočírovat. A věřte mi, že nápadů mám v hlavě asi tak trilion vč. toho, že bych začala točit videa. Ten můj mě do toho hucká furt. :D



1. Do vnitřního koutku oka naneste stín číslo 3.

2. Do vnějšího koutku aplikujte stín číslo 10.

3. Kroky 1 - 2 proveďte na spodním víčku. A horní víčko rozblenděte, ať barvy pěkně splynou. Můžete si pomoct směrem k obočí stínem č. 2. Pro zvýšení intenzity pak používejte stín číslo 8 a vytahujte ho směrem do vnějšího koutku.

4. Vnitřní koutek rozjasněte stínem č. 10 - a doporučuji použít prst. ;) Nyní už jen řasenka a máte hotovo! Je to prostě rychlovka a práci nezkazíte, stíny se roztírají do ztracena jedna radost.




Kdo ráno pospíchá, je tohle super rychlá varianta. Kdo chce výraznější, stačí přitlačit stínem č. 8 - je s ním fakt snadná práce ;). Na celé líčení jsem jako vždy použila ZOEVA štětce - v zásadě využiji během líčení skoro celou sadu Compete Eye Set

Užijte si všichni víkend, já valím na chatu do Jánských lázní!  ;) Ale příspěvky na Instagramu vás neminou, připravila jsem se na víkend předem :D, tak mě sledujte. 

Rimmel Accelerator Mascara / DM


Komentáře

  1. Cena paletky je opravdu přijatelná. Ráda chodím k tobě na blog, občas mrknu na instagram, kde ovšem nejsem zaregistrovaná a facebook nepoužívám. Mrknu se prostě někam ze zvědavosti, někam pro inspiraci a abych se něco dověděla, získala informace a podívala se na něco pěkného. Takže si myslím, že není třeba, aby sis dělala velkou hlavu z toho, jestli něco někoho štve, nebo ne. Pak asi hrozí, že tě to bude unavovat a nebude přinášet radost z toho co děláš.
    Líčení je moc hezké a pravda, já líčení nemůžu dát ráno víc jak 20 min.. Často jsem nemehlo a jen základ mi těch 20 min. vezme. Takže potom už jenom řasenka a frnk do práce.
    Užij si víkend 

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Jeee moc dekuji za hodnotny komentar!Skvela zpetna vazba!:-* Ja to mam rano taky vzdy na 20 min.max at se licim jakkoliv narocne, je to muj limit a rada pri nem experimentuji. Je to po ranu sice riskantni, na opravu neni cas :D

      Vymazat

Okomentovat