NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Marie Claire Beauty Box


Nedávno jsem na Instagramu mé oblíbené Hi Lychee narazila na fotku černé krabičky s lákavým obsahem. No, jak jistě už někteří z vás z mého Instgramu víte, neodolala jsem a nechala jsem se strhnout touhou po tom krabičku mít také. Fakt jsem ji nutně potřebovala vyzkoušet. Přísahám! Ta vzrušující chvíle, kdy dorazí pošťák a vy můžete rozbalit krabici, plnou nových kosmetických věciček je k nezaplacení. No ne? :) Tak se pojďte na obsah krabičky jménem Beauty Box od Marie Claire podívat se mnou...


Určitě už jste o těchto boxech zaslechli dříve. Není ani první, ani poslední. O co vlastně jde a jaká je základní myšlenka většiny beauty boxu ? Jednoduše si zakoupíte tajemnou krabičku plnou cestovních miniatur, ale i plných verzí dekorativních i pečujících produktů. Můžete si tak spoustu věcí vyzkoušet, aniž byste šlápli vedle při nákupu plné verze produktu. A to je fajn, že ? Nicméně, může se stát, že obdržíte v tajemném boxu  něco, o co vůbec nestojíte a může tam toho být někdy docela dost. To dokáže pořádně naštvat. A je jedno, zda box stojí 349Kč nebo 749Kč. Tomuhle se s Marie Claire boxy vyhnete. Rovnou totiž víte, co kupujete, a tak vás nečeká nepříjemné překvapení. Že to ztrácí kouzlo předem vědět, co v balíčku dorazí? Ano, asi máte pravdu, ale já jsem zase jedna z těch, které chtějí vědět, co za své peníze kupují. Pro někoho tohle odhalení předem může být plusem a pro někoho, kdo má rád překvápka, mínusem.


Letní edice Beauty Boxu v sobě ukrývá 12 kosmetických produktů, které jsou úhledně zabalené v elegantní černé krabici /miluji ty ledabyle pomuchlané papíry uvnitř!/. Marie Claire dokonce říká, že se jedná o letní must-have kousky, které byly vybrány beauty redaktorkou. Přehledný obsah boxu na webových stránkách mě ihned zaujal, jelikož jsem prakticky se všemi uvedenými značkami měla nulovou zkušenost. Skvělá příležitost pro blogera něco ozkoušet! V ceně navíc obdržíte 3 měsíční předplatné Marie Claire, což se mi jeví jako skvělá přidaná hodnota. Je skvělé, že je box vydaný pod zajetým brandem. Zcela evidentně se to odrazilo na kvalitě obsahu téhle krabičky. Mezi partnery projektu jsou známé a oblíbené značky a firmy jako: Douglas, Sephora, Lancome či Vichy. Na kompletní seznam partnerů i produktů letní edice se můžete mrknout na vizuálně moc pěkně zpracovaných stránkách zde.



Moc mě zaujala i myšlenka sdílení fotek došlých krabiček, produktů i výsledků jejich použití pod hashtagem #beautyboxcz a přidáním @mariclairecz. Vaše fotka se tak objeví přímo na webových stránkách v zápatí. Zákazník se takto cítí součástí celého projektu a to je prima. Mám to ozkoušeno a skutečně se tam má fotka objevila. :)


A co říkáte na Beauty Box vy? Líbí se vám tahle myšlenka nebo nikoliv? Vyzkoušeli jste i jiné? Někteří mi na Instagram psali, že příště už obsah tak lákavý nebude, že to tak se všemi těmi "beauty boxy" bývá. Jsem tedy spolu s vámi zvědavá, co v podzimní krabičce za 3 měsíce bude za poklady. Letní edice je již bohužel vyprodaná. Pokud nechcete podzimní verzi zmeškat, doporučuji si na stránkách zaregistrovat váš email.


Komentáře

  1. Tenhle boxík už jsem taky viděla všude možně na IG a musím říct, že obsah je vážně super. Samé zahímavé značky a produkty, takže ta cena je podle mého názoru odpovídající :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že 3x číslo MC a tolik výrobku k tomu je fajn cena. :) Jen se bojim co bude priste...ale clovek presne nebude zklamany, kdyz vi predem co tam bude. To treba vazne ocenuji.

      Vymazat
  2. Myslím, že jsem tento článek neměla otevírat, protože si samozřejmě podzimní krabičku budu muset koupit. Beauty boxy mám moc ráda a přijít o moment překvapení mi nevadí. Někdy to nebývá příjemné překvapení :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Aspoň se člověk může rozhodnout, zda do toho ty peníze dá, či ne. Všichni říkají, že ta kvalita klesne, takže tím líp, že obsah je jasně daný a veřejný.

      Vymazat
  3. Mně se box obsahově moc líbí. Dokonce tak moc, že nám doma skoro všechno v plném balení :-D Pastu, Nuxe olejů mám několik, stejně tak krémy na ruce Loccitane, ten krém od Kiehls mám v mini balení... :-D Takže tentokrát jsem byla ušetřena.. Ale těším se na příští! Beauty boxy mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak ty si kosmetickej shopaholic, tobě je ten box k prdu :D...ale zase máš pak věcičky na dovolenou..to je supr. Vždycky klasicky řešim odlejvání do malých balení a je to vopruz.

      Vymazat
  4. Jak jsem ho objevila, musel byt muj :o)) Mam ho doma a jsem za nej rada. Jsem zvedava, co do nej daji na podzim :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povidej, fakt doufam, ze to nebude zklamani a udrzi uroven.

      Vymazat
  5. Taky doufám,když jí udrží, budu pravidelná odběratelka :o)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat