NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Parfémboniéra / Tip na super dárek!


Asi se ode mě nedočkáte žádných dlouhých článků s tipy na dárky, o to víc se s vámi podělím o tento jediný, který si myslím, že je skutečně vychytaný a ušetří nejednomu obdarovávajícímu nervy s výběrem dárků - konkrétně parfému.  Přitom je to takový vděčný dárek - asi každá z nás se voní. ALE - co když  parfém, který vyberete,  nebude obdarované vonět? Ať už mámě, sestře, přítelkyni... Vybrat parfém, to je jako sázka do loterie. A vy určitě nechcete, aby se dotyčná musela u stromečku tvářit, že ji parfém voní, protože vás nechce zklamat, a pak jej raději používat jako osvěžovač na toaletu. :) Pokud chcete své šance na výhru ve voňavé loterii zvýšit na maximum, mám pro vás nápaditý dárkový tip: Perfumer's Selection


Tahle krásná krabice ve tvaru růžové bonboniéry je nejlepší způsob, jak darovat parfém, a to i přesto, že nevíte jakou vůni dotyčná preferuje. ( Pokud víte - bravo, gratuluji. Pokud jste si nenápadně dokázali zjistit, jakou vůni si dotyčná přeje - také velká gratulace. Zbývající skupina tápajících pokračujte ve čtení. :) . Elegantní balení  obsahuje celkem 7 cestovních vzorečků nejoblíbenějších vůní. Každá vůně je ukrytá ve vlastních očíslovaných dvířkách, což přidává na roztomilosti a radosti obdarovaného. Kdo by nerad otevíral dvířka s ukrytým překvápkem. Samozřejmě to jde obejít a celou přední stěnu balení odendat, jak jsem to udělala já na fotky, ale psst. :))


A nyní přijde to nejlepší a podstata téhle parfémboniéry. Ukrývá totiž nejen 7 malých vzorků parfémů, ale také voucher na plné balení ( dle značky 30 ml - 50 ml) jednoho z nich ! No není to geniální? Stačí poté s voucherem zajít do jakékoliv Fann parfumerie a to nejpozději do 31.3.2017, což je dost času i pro ty největší lenochy, a vyměnit ho za vybranou vůni. Další bomba je, že cena celé dárkové sady vzorků je v zásadě nižší než hodnota jakéhokoliv vybraného parfému, takže je to nejen skvělý, ale také výhodný dáreček. 


Voucher lze vyměnit za jednu z následujících vůní:

  • Lanvin Éclat de Fleurs, EdP 50 ml (běžná cena 1 649 Kč)
  • Boss The Scent for Her, EdP 30 ml (běžná cena 1 699 Kč)
  • Stella McCartney POP, EdP 30 ml (běžná cena 1 599 Kč)
  • Versace Eros pour Femme, EdT 30 ml (běžná cena 1 599 Kč)
  • Bvlgari Omia Paraiba, EdT 40 ml (běžná cena 1 869 Kč)
  • Gucci Guilty, EdT 30 ml (běžná cena 1 699 Kč)
  • Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa, EdP 30 ml (běžná cena 1 449 Kč)



Málem bych zapomněla, že k dispozici je samozřejmě i verze pro muže. Jakákoliv verze je k sehnání za cenu 1399 Kč ve Fann parfumerii a to i online.

Jak se vám tip na dárek líbí? Doufám, že jsem vás inspirovala. Mně to přijde skvělý nápad a určitě s ním někomu udělám radost. Jinak bych vám o něm ani nepsala. ;)

Krásné a klidné Vánoce všem!


Komentáře

  1. Tohle mi přijde jako naprosto skvělý nápad na dárek!! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý tip, konečně nějaká inovace mezi všemi těmi kosmetickými adventními kalendáři :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je určitě dobrá věc pro dárek :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. To je perfektní, takový jsem ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Výborný nápad, to určitě ještě využiji! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jeej,tak toto je zaujímavý nápad :) teraz už sa robí adventný kalendár zo všetkého :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat