NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

PUPA limitovaná kolekce / Zamilujete se


Sedím v krásné roubené chalupě v Jánských lázních a tak jsem si řekla, proč tohle volno nevyužít k napsání článků a úpravě fotek, které čekají v šuplíku už pár týdnů. Je sice volno, ale když děláte něco, co vás baví, není to práce, ale zábava a částečně i relax.

Dneska vám chci představit nejen limitovanou vánoční kolekci Red Queen od PUPA, která je více než povedená. Nafotila jsem pro vás spoustu fotek. Já osobně se rozhoduji pro nákup spíše emocema a fotky je ve mně dokáží probouzet. Vsadím se, že nebudete vědět, po čem dřív skočit, takže vám trošku s výběrem v závěru pomohu. :)

Na úvod rovnou ty nejdůležitější informace. Často se mě ptáte, zda se dá Pupa zakoupit online. U nás bohužel v zásadě ne, najdete jen maličkosti na některých mišmaš eshopech, ale dá se sehnat ve dvou kamených prodejnách. Jedna je v OC Chodov a druhá v OC Černý Most - obojí tedy Praha. U nás obecně není Pupa tak "profláklá", ale v Itálii, nebo i u sousedů na Slovensku, frčí poměrně hodně. Je to škoda, protože je to značka, která spojuje kvalitní produkty v krásných obalech. Snad se to tady brzo trošku rozjede. :) Chtěla jsem vám dát prolinky na konkrétní produkty na slovenské mutaci webu Pupa, ale bohužel jsou stránky pod jediným odkazem a nelze přidat linky na jednotlivé produkty. :(

RED QUEEN GOLDEN POWDER
Zlatý pudr na tvář i tělo, který je lehce, ale příjemně parfémovaný. Součástí balení je maličká labutěnka, takže neskutečná roztomilost. Pudr obsahuje menší i větší částice třpytek. 



RED QUEEN I'M MATT LIP FLUID
Neuvěřitelně pigmentovaný fluid na rty, který vytvoří skutečně matný efekt. Vysušuje lehce a odličuje se dost mizerně. :)Vypadá to na pořádný držák. V kolekci jsou celkem 3 odstíny rudé barvy. Na fotce jsou odstíny 54 a 55.

RED QUEEN HIGHLIGHTER 
Tahle krása decentně zavalila Instagram. Překrásný refiéf zlatého rozjasňovače popletl nejedné milovnici highlighterů hlavu. :D Je to doslova sběratelský kousek. Kdo nemá rád vyloženě zlaté rozjasňovače asi nezaplesá, ostatní po něm skočí. I přes jeho výrazný vzhled v obalu zanechává na tváři decentní zlatý efekt. Je to věc, kterou můžete nosit každý den. Jedná se o limitovanou edici, rozhodně nečekejte a kupujte. Ostatní budou závidět, to vám garantuji. :D





RED QUEEN LAKY
Součástí kolekce jsou i 4 nové laky. Dva nové odstíny rudé z jejich jinak klasické kolekce Lasting Color Gel laků, které kryjí krásně už v jediné vrstvě a moc jsem si je oblíbila. Ve dvou vrstvách už vzniká pohledově gelový efekt. Já jsem líná a volím jednu vrstvu, která bohatě stačí. Výdrž je průměrná, bez poškození vydrží lak tak 2-3 dny. Dva zlaté laky: Golden Foil - čirý lak s kousky zlatého pozlátka a Golden Dust - zlatý lak s třpytkami s různými odlesky, krásně doplní jinak fádní rudou manikůru. Stačí jimi nalakovat například jen prsteníček.


IL PRINCIPE RANOCCHIO - THIS IS A LOVE STORY
O tohoto krásného žabáčka jste si nedávno i zasoutěžili. Obsahuje k nalíčení prakticky vše, kromě makupu a řasenky. Je to spíš taková roztomilost, než praktická věc, ale dokážu si ji představit jako dokonalý dáreček pro nějakou malou parádnici. Žabáček se dá celý pootevírat včetně korunky, která ukrývá štětček na rtěnku. V kolekci je několik verzí v různých barvách.




IL BACIO
Roztomilá paletka lesku a tří rtěnek. Praktická věcička do kabelky. Já osobně nerada sahám do produktů na rty prstem, hlavně když jste venku. Nicméně je to opět roztomilý dáreček.


PUPART L
Paletka ve velikost L / existuji různé velikosti/ obsahuje v podstatě vše, co k nalíčení potřebujete. Přes velké množství stínů, rtěnek tak i korektorů a tvářenek. Nechybí ani bronzer či báze pod oční stíny. Navíc je součástí palety kvalitní velké zrcadlo. Opět je k dispozici několik barevných verzí. S paletkou se dá určitě i cestovat, ale tuto velikost bych už spíše ponechala doma na stole a na cesty zvolila případně menší verzi. Do paletky jsem nesahala, jelikož jsem ji dala jako cenu do soutěže, nicméně ze zkušenosti s PUPA jsou stíny krásně pigmentované a velmi dobře se s nimi pracuje. I přesto, že tyhle paletky mohou působit částečně dětinsky, svůj účel splňují skvěle a to nejen pro mladé dívky. Kdo má nerad líčení na x místech, nebo s líčením začíná, je tahle paletka ideální řešení. 




RED QUEEN BALM ELIXIR
Tahle věcička má hodně cool obal a ukrývá v sobě balzám na rty. Hydratuje a zárověň dodává rtům příjemný zdravý nádech barvy.



RED QUEEN METALLIC LINER
Krémové tužky na oči s metalickým efektem se krásně nanáší. Na druhé straně tužky je i klasická malá houbička na rozmazání. Celkem jsou k dispozici tři odstíny. Já používám ráda aktuálně černou - je to rychlovka: nanést k horní linii řas, rozetřít houbičkou a je hotovo. :)


RED QUEEN METALLIC EYESHADOW
Metalické stíny od Pupy jsou vždycky krásné. V téhle limitce jsou 4 nové odsíny. Navíc je lze použít jak na sucho tak na mokro pro ještě intenzivnější metalický efek! Já osobně sahám spíše po paletkách, pro mě jsou mono stíny lehce nepraktické, ale konkrétně tento světlý na fotce v odstínu Lavish White je překrásný pro projasnění vnitřního koutku a používám ho více než ráda a schovám si ho. :)


CONTOURING & STROBING #READY4SELFIE
Takže dámy, teď jedna lahůdka v podobě téhle krásné konturovací paletky. Na fotkách vidíte nejsvětlejší z celkem 3 různých verzí paletky. Najdete v ní rozjasňovač a tři různé odstíny konturovacího pudru. Jeden z nich je poměrně dost teplý - na fotce ten s oranžovým nádechem, jinak za mě pecka. A ten rozjasňovač je vážně překrásný! Na druhé straně paletky najdete i návody na konturování podle tvaru obličeje.




Uf, tedy, tady jsem si mákla. :D Ale doufám, že se vám poměrně obsáhlý článek líbil. Co vás nejvíce zaujalo? Pokud bych vám měla doporučit 3 věci, byly by to: rozjasňovač, konturovací paletka a rtěnky. A pokud jedinou věc...tak rozhodně ten rozjasňovač! :D A já se jdu zase válet!

Nikol, xoxo

Komentáře

  1. No tak to je parádní článek! Je mi jasný, že ti dal zabrat ;-) Jinak - takhle značka je pro mě úplně neznámá a nová a i bych ji docela zkusila, ale Chodov i Černý Most mám přes celou Prahu.. Možná by měli zamakat nejen na PR, ale i na dostupnosti. Protože produkty jsou sice krásné (hlavně ten rozjasňovač je boží) ale zas až tolik, když značku neznám, mě to neláká... I když, docela si mě teď navnadila ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite to stoji za zkousku. ;) Tobe by se mohly libit ty rtenky a rozjasnovac je jasnej kocko! ;) S tim PR mas pravdu, nikdo neodpovida ani na Instagramu a to je skoda. Moc ani neregistruji oznacene/otagovane prispevky. Je to velka skodicka ze tam pramalo funguje ta interakce.

      Vymazat
  2. Tieto produkty od pupy su tento rok neskutočné !!! :) koľkokrát som prešla okolo obchodu musela som sa tam asponr az pozrieť :P

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony ty obaly a krasne prostorne obchody vazne lakaji, takze se nedivim ani trosku :)

      Vymazat
  3. To je krása! :) Od Pupy nemám ešte nič, ale toto ma naozaj presvedčilo! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite zkus. Ceny jsou prijatelne a kvalita uzasna. Budes nadsena.

      Vymazat
  4. Ta Pupa se mi teď opravdu začala líbit má dokonalé obaly! :) Líbí se mi jejich paletka nebo ty laky :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laku mam uz vazne kupu a jsou to jedny z nejlepsich laku co se kryci schopnosti tyce. Mrkni se na jejich metalicke matne laky - to je taky bomba.

      Vymazat
  5. Predovšetkým, krásneho Silvestra !
    Nádherné fotečky, veľmi milé ňuňu výrobky. Pupu mám rovno pod nosom, ale rozjasňovač som tam nevidela, alebo som možno bola len v nesprávny čas, čo je škoda.
    Celkovo táto značka je na Slovensku medzi blogerkami dosť obľúbená a majú aj celkom slušné PR, ale mne až tak moc nesadla, jednoducho som si nevedela vybrať tak, aby mi to sadlo. Možno som sa málo snažila alebo som natrafila v predajni na nie veľmi podkuté zamestnankyne. Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také přeji krásného Silvestra! Ono to nutně nemusí sedět všem, což chápu. Ten rozjasňovač by k dispozici nejméně do února měl být si myslím, ale zároveň je mi jasné, že to každej aktuálně chce, protože je fakt krásnej, takže může být vážně dočasně vyprodaný. Vůbec by mě to nepřekvapilo. Holky si ho nechají posílat i do Ameriky. :))))

      Vymazat
  6. To je naprosto nááádherné! Neviem sa vynadívať ako na produkty, tak na fotky, ktoré si spravila ♥

    xo Candy

    OdpovědětVymazat
  7. Od této značky jsem nikdy nic nezkoušela, ale musím uznat, že minimálně ty obaly jsou fakt boží! ❤️

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je co ozkoušet, viz moje tipy v závěru ;)

      Vymazat

Okomentovat