NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

the Balm Haul / Nová oblíbená řasenka a tvářenka?


Vždycky se těším, co nového si od theBalm pořídím, protože jejich produkty dlouhodobě patří mezi mé oblíbené a zaujímají vrchní přihrádky v mém makeup stolu (stolku by znělo lépe, ale fakt už je to stůl :)). Třeba Meet Matt(e) Trimony Palette - po té sáhnu vždy, když nevím co s "očima". Nikdy mě barevné kombinace v téhle paletce nezklamou a vznikne krásné, nositelné a hlavně matné líčení! Dneska si ale o téhle skvělé paletce povídat nebudeme, to už je za námi. :) Dneska si vezmu na paškál řasenku a dvě tvářenky, z toho jedna je úplná novinka na léto. 

MAD LASH MASCARA

Asi začnu řasenkou, protože jsem z ní doslova odvařená. Jestli máte rády Roller Lash od Benefitu, nebo Catchy Eyes od GOSH, bude se vám tahle řasenka 100% líbit. Podobný kartáček i výsledky jsou zaručeny. :) Mám hodně dlouhé řasy - Mad Lash se neobtiskáva ani neopadává. Což je teda věc, která se mi nezdá u 80% řasenek uplně běžným jevem. :( Hlavně když máte dlouhé řasy jako já, tak se po celém dni prostě černé tečky pod obočím objeví a to mě vážně naštve! Ještě když na vás kažej čučí a nikdo vám to neřekne, že ano. :D Ani jedna z výše jmenovaných řasenek takto nezlobí. Jediný rozdíl u Mad Lash je ten, že kartáček má štětiny do tvaru vrtule :) - viz fotografie níže. Mad Lash řasy natočí, slušně rozdělí ( řasenky, co je rozdělí na pidi štětiny mi je většinou nezahustí...) a pozvedne. Výsledkem jsou pro mě ideální řasy: ani ne příliš dramatické, ani příliš naturální. Ideál. Toto od řasenky já očekávám. Na fotce před a po níže je nanesena jediná vrstva. Já osobně nikdy nedávám více. Nechci vypadat jak tarantule. :D Jo a málem bych zapoměla - na úplném konci kartáčků jsou štětinky, které vám pomůžou na řasách doladit detaily a dostat se i do koutků.







BALM SPRINGS BLUSH

Tak jestli toto nebude tvářenka mého života tak už nic. Já vážně nepřeháním. Tahle barvička dodá  do tváří život. Je velmi pigementovaná (opatrně s ní! ), ale přesto se krásně zapracovává. Trošku práší - ale to je normální. To se dávno nedá brát automaticky jako špatný signál. Má přijemnou sametově hutnější konzistenci. Barvičku bych popsala jak tlumenou pudrovou, ale výrazně zemitou narůžovělou barvičku. Tohle popisování mi vážně nejde. :D Ostatně posuďte odstín sami na fotce níže - tam je to vidět nejlépe. Dokážu si představit, že odstín bude většině žen lichotit. 

Balm Springs se pyšní popisem long-wearing. Cituji: "For hot days and warm nights".  Zatím bohužel nemám možnost vyzkoušet ji ani v "hot days" a už vůbec ne ve "warm nights" (venku právě padají dokonce kroupy...), ale celý den mi na tvářích vydrží s prstem v nose. :) I přes to, že mám suchou pleť, tak mi šupinky ani strukturu pleti na tvářích téměř nezvýrazňuje, narozdíl od další recenzované v pořadí...




DOWNBOY BLUSH

Downboy jsem si vybrala původně sama a jsem ráda, že mi z theBalm zaslali i Balm Springs, protože z téhle tvářenky nejsem tolik odvázaná. Čekala jsem tlumenou vintage růžovou, ale na tváři mi to spíše dělá takový Barbie efekt a zvýrazňuje mi šupinky víc, než bych čekala. Je velmi pigmentovaná, takže kdyby mi ujela ruka, tak je ze mě vážně Barbie Girl. :) To, co vidíte na fotce, asi tak nepůsobí, ale musela jsem tu intenzitu zpětně dost stahovat pudrem. Obecně mi asi studené barvy na tvářích nesluší a hlavně se mi zdá i těžké je poté propojit s teplým konturováním.  Tvářenka mi jednoduše sedí nad konturou - asi to znáte? Každopádně, kdo má rád studené růžové odstíny, bude se mu tvářenka líbit. Dá se zároveň použít i jako oční stíny - ale to asi z většiny lidí udělá unaveného králíka. No nevím. :) Když jsem brouzdala na Google, tak dle fotek některým Downboy vážně sedí - mrkněte se sami. Ještě ji budu dávat šanci, až trochu chytím více sluníčka do tváře! Na fotce níže vidíte Balm Springs a Downboy vedle sebe pro porovnání (naneseno na suchou kůži bez primeru či makeupu): 




Rozhodla jsem se vám ukázat ještě kompletní look s theBalm věcičkama, které jsem si oblíbila. Samozřejmě jsem k vám natočná tváří s odstínem Balm Springs. :D Na očích mám líčení s Meet Matt(e) Trimony a samozřejmě Mad Lash řasenku. Teď mi došlo, že jsem uplně zapoměla použít rozjasňovač Mary-Lou Manizer, škoda. Ale vy stejně víte, že je to už kultovní záležitost. :)


Omlouvám se, že se musíte dívat na můj hrozný stav pleti - já snad nikdy neměla sušší pleť. Jestli máte tip na to, jak ji dostat zpět do hydratované kondice, dejte mi vědět dolů. Každopádně, doufám, že se vám recenze líbila. Napište mi do komentářů, který produkt vás ne/zaujal a proč. ;)

Všechny produkty můžte zakoupit v Douglas parfumeriích či online na www.thebalm.cz

Nikol, xoxo

Komentáře

  1. Necudujem sa,že su to tvoje obľúbené produkty, tá riasenka je fakt veľmi dobrá. Tie riasy!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I slecny z theBalm mi rikaly ze je uzasna a tedy skutecne je. Jsem z ni nadsena.

      Vymazat
  2. Mám tuhle značku fakt ráda a ráda bych vyzkoušela nějakou jejich tvářenku. Balm spring vypadá fakt dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že bude slušet světlým i tmavým typům. Je to takove univerzální.

      Vymazat
  3. Ty jsi nádherná, moc ti to sluší! :) Od téhle značky jsem měla slavný Mary-Lou manizer, ale zjistila jsem, že na rozjasňovače nějak nejsem a nebaví mě, tak jsem ho poslala o dům dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No neee, není možná! To si první, o které vím, že tedy Mary Lou ne ne ne. Fííí. Tak to je škoda. A děkuju!

      Vymazat

Okomentovat