NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Přírodní kosmetika Humand+Kind / Recenze / 20% sleva


Přibližně před více jak měsícem jste mohly na mém Instagramu ve Stories zaregistrovat moji aktuální péči o pleť. Určitě jste si všimly, že kompletně celá proběhla se značkou Humand+Kind, jejíž výhradním prodejcem je parfumerie Marionnaud. Všechny produkty jsem chtěla pečlivě otestovat, než zveřejním jakýkoliv názor. Vzhledem k tomu, že už jsem s většinou přípravků na dně balení a jsem více než nadšená, nastal čas na recenzi. :) Nejdůležitější je na úvod zmínit, že se jedná o čistě přírodní irskou kosmetiku, která má nejen krásné obaly, které jsou příslíbem něčeho příjemného a šetrného, ale celý výrobní proces kosmetiky Human+Kind je založen na šetrnosti vůči planetě. Jednoduše pečující kosmetika s konceptem založeným na čistém svědomím. A to se mi moc líbí. Jak jsem byla s kosmetikou spokojená se dozvíte v dnešním článku a můžete se nechat inspirovat, protože exclusivně pro vás mám přichystanou 20% na nákup celé řady Humand+Kind. 

Poslední měsíce si dávám velký pozor na to, co si dávám na obličej. Obecně si více čtu složení přípravků a člověk se nestačí divit. Vše je narvané silikony a chemií. Aktivní a zdraví prospěšné složky jsou až na samém konci výpisu ingrediencí. Proto je Humand+Kind moc příjemná změna, co se péče o moji pleť týče. Upřímně se bojím si na pleť dát aktuálně něco jiného. Udělala jsem to jednou a nedopadlo to dobře. Jestli si něco stoprocentně koupím znovu, bude to Family Remedy Cream a čistící Wash-Off Facial Cleanser. Ale začínám se zamilovávat prakticky do všeho, co jsem měla možnost zatím vyzkoušet. Kromě níže uvedených přípravků Human+Kind disponuje i přípravky v péči o různé typy vlasů, sprchovými gely, tělovým peelingem a olejem nebo i anti-aging krémem. 


Začnu asi tím, co mi znatelně zlepšilo vzhled mé pleti. Zmizely jizvičky po čerstvých pupíncích, vodnaté pupínky na tvářích (které mi vyskakují ze stresu) i malé bílé vřídky. Zní to asi šíleně, ale je to tak. Moje pleť není nijak extra problematická, ale když už se rozhodne mě potrápit, snažím se ihned zasáhnout. Moji novou zbraní je Family Remedy Cream. Je to ikonický produkt značky Humand+Kind a i já už nyní vím proč. Je to víceúčelový krém 8 v 1, který vám pomůže vyřešit spoustu bolístek, které trápí vaši pleť či kůži jinde po těle. Krém má vyživující a hydratační komplex založený na přírodních extraktech s hojivým účinkem. Je tedy vhodný právě na jizvičky po pupínkách, na akné, ekzém, na čerstvě zhojené jizvy, na extrémně vysušená místa, na poštípanou nebo i spálenou pokožku. Je to vážně všeuměl a pokaždé, když jsem si ho na noc po očištění pleti natřela, ráno byla moje pleť radikálně vyklidněná a hydratovaná. I moje spálené čelo zajásalo úlevou. Krém voní výrazně po tea tree oleji, takže komu tato složka v jakémkoliv ohledu vadí, měl by toto vědět. Ale myslím, že za ten efekt to stojí.  Prodává se ve dvou velikostech 100ml a 40ml a obsahuje neuvěřitelných 99,2% přírodních složek. Je fajn vědět, že si člověk na obličej neplácá jen chemii, ale i něco "dobrého" z přírody. Hlavními aktivními složkami krému jsou kokosový olej, bambucké máslo, avokádový olej, tea tree olej nebo aloe vera.




Přiznám se, že suché lokty, kotníky a chodidla moc neřeším. Jsem na to neskutečný lajdák. Ale koho trápí výrazně suchá místa po těle bude se mu líbit Hand+Elbow+ Foot Cream, který se prodává ve 3 verzích. Já mám Tropical Fresh, který neuvěřitelně šťavnatě voní. Díky jemnému složení a obsahu 99% přírodních složek můžou krém používat i lidé s exkémem či psoriázou. 


Wash-Off Facial Cleanser + ručníček

Teď mohou zbystřit všechny milovnice čistících krémových emulzí a odličovacích ručníčků, mezi které se už taky řadím. :) Wash-Off Facial Cleanser spolu s ručníčkem patří k bestsellerům značky a už chápu proč. Nepamatuji si, kdy bych měla takový pocit čisté a svěží pleti. Už při aplikaci emulze na obličej cítíte, jak kdyby se o pleť opíral chladný větřík. Na pleť stačí nanést větší oříšek a prsty ho rozmasírovat po obličeji a rozpustit tak veškerý makeup a nečistoty. Vyhněte se očím - na oči není emulze určená. Jakmile máte domasírováno, pečlivě nečistoty setřete v teplé vodě namočeným a vyždímaným ručníčkem. Krásně veškeré nečistoty stáhnete! Je tu ale i druhá možnost použití a to emulzi po nanesení rozmasírovávat už právě pomocí ručníčku a tím tak maximálně podpořit mikrocirkulaci v pleti. Osobně se mi osvědčila první popisovaná varianta - tedy použití řučníčku až po čištění emulzí. Pleť je po použití hebká, svěží, není dehydratovaná. Aktivními složkami jsou: olej z jadérek šípku, který hojí a zklidňuje nebo aloe vera, která má hydratační účinky. Pro praktickou ukázku přikládám video. Emulzi mám téměř spotřebovanou a rozhodně si koupím plné 100ml balení, které je samozřejmě včetně čistícího ručníčku. Ten lze bez obav prát v pračce.



Když moje pleť zrovna zoufale nežádala Family Remedy Cream, sáhla jsem po hydratačním Day&Night Cream, který je skvělý na každodenní použití. Nejvíce se mi osvědčilo používat Family Remedy Cream na noc jako regeneraci a Day&Night Cream na hydrataci a ochranu přes den. Krém pleť okamžitě zhydratuje, nezanechává žádný mastný film a je tedy vhodný i jako podklad pod makeup. Krém je 100% přírodní a má nejen hydratační, ale i hojivé účinky. Jednou ze složek je i extrakt z růže, což je v posledních měsících velmi populární ingredience. Nejvíce ji miluji v osvěžujících pleťových sprejích.




Jestli máte rádi pomeranče, tak tenhle klasický balzám na rty si musíte pořídit. Je to vážně pomeranč v tyčince. Věřte mi. :D Balzám je 100% přírodní, takže je vhodný i pro velmi citlivou pokožku. Aktuálně ho nosím stále u sebe v kabelce a jsem s ním moc spokojená. Ta vůně je prostě božšká. 



Jsem neskutečně líná, jakmile přijde na řadu hydratace celého těla po koupeli. Vážně mě nebaví se natírat. Ale s tímhle nadýchaným Body Soufflé je to jiná. Je to moc příjemný lehký hydratační krém na celé tělo a je jedním z bestsellerů značky Humand+Kind. Roztírá se jedna báseň a velmi rychle se vstřebává. Nezanechává žádný lepkavý finish, jen jemnou kůži. Můžete se natřít a jít vklidu spát aniž byste se lepily k peřinám, což ze srdce nenávidím a je to i jeden z důvodů, proč se běžně nemažu. Navíc hezky voní po meruňkách, obsahuje totiž olej z meruňkových jader.  



Zleva doprava: Family Remedy Cream, Day&Night Cream, Wash-Off Cleanser, Hand+Elbow+Foot Cream, Body Soufflé


Exclusivně pro vás - moje milé čtenářky - jsem získala 20% slevu na nákup značky Humand+Kind v eshopu Marionnaud. Stačí zadat slevový kód "NIKOLHESS" na konci objednávky a sleva bude odečtena. Pokud nakoupíte nad 1000Kč, nebo si vyzvednete zboží osobně na prodejně, máte dopravu zdarma. Sleva platí na nákupy od 13. do 31.7.2017 a vztahuje se pouze na značku Humand+Kind.

Užijte si slevu! Nikol, xoxo 

Komentáře

  1. Řadu jsem už v parfumerii zaregistrovala, ale ještě jsem se neodhodlala ke koupi. Budu ji muset osobně více prozkoumat :-) hlavně to suflé mě láká, jsem teď po dovolené šíleně vysušená.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Značku som si všimla pred niekoľkými týždňami v Marionnaude, celkom ma zaujala no keďže pre mňa bola totálne neznáma, nešla som do nej. Ale po tejto recenzii ju určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já značku taky neznala, ale poslední dobou řeším kvalitu a složení produktů, takže jsem pro vás s radostí ozkoušela. :) Doufám, že vás to inspiruje a třeba se v tom najdete.

      Vymazat
  3. V Marionnaude som dostala vzorku Day+ Night krému. Bol v pohode, ale nie až tak aby som po ňom hneď skočila :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ten je poměrně běžný, příjemný, rychle se vstřebává, ale asi člověk nepozná nějaký efekt. Jen je hezky hydratovaný, nelepí. Asi to nezpůsobí nějaký wow efekt. Vyzdvihuji právě Family Remedy Cream a Wash-Off Cleanser s ručníčkem, to jsou věci, které za sebou zanechávají výsledky. :)

      Vymazat
  4. Dlouho jsem se rozhodovala jestli vyzkoušet, sleva mě trošku postrčila a objednala jsem přes eshop. Čistící krém mi přišel bez ručníku a sleva se nekonala žádná :-)) a jako jediný vzoreček jsem dostala nějaký pánský parfém. Neodpověděli mi ani za týden. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Petro, projela jsem si sama cely postup objednavky cisticiho kremu, abych videla, zda je ci neni nekde chyba. Vlozila jsem do kosiku 100ml cisticiho kremu - u neho je soucasti rucnik, u maleho baleni 40ml rucnik soucasti baleni neni, coz je tam napsano. Nevim tedy, zda sis neporidila male baleni, protoze ve velkem je primo soucasti cele krabicky - leda by ho vyndali, coz se mi zda nesmysl. Pote jsem vlezla do kosiku a zadala do kolonky Číslo poukazky "nikolhess" - dala stiskla jsem "odeslat poukázku" a sleva se automaticky v rekapitulaci odecetla, jako kdekoliv v jinem eshopu. Ze je sleva zapoctena tedy je a musi byt hned videt, jinak bych v nakupu dale nepokracovala. Ve vsechy krocich az po platbu mi to vzdy ukazovalo jiz zlevnenou castu. Neudelala si nekde po ceste objednavky chybu? Jinak mi dej klidne cislo objednavky a rada to osobne overim. Dekuji :)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkně nafoceno :) Značku neznám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujem pekne za článok! Značku som nepoznala a tak som si práve rozšírila obzor. :) Chcela som ti ešte dať do povedomia kosmetickú tašku, ktorá by sa ti na tu kozmetiku hodila. Je to moja obľúbená vegánska značka módnych doplnkov vyrobená na Bali. Tak mrkni na eshop www.gadogado.cz tiež majú pre nových zákazníkov zľavu 10% na nákup! Jana

    OdpovědětVymazat
  8. tak túto kozmetiku teda nepoznám... ale má neskutočne nádherné obaly! ^^.

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat