NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Prague, Czechia

Natasha Denona Retro Palette | Recenze a Tutoriál na líčení


Tentokrát místo tutoriálu vzniklo spíše i takové first impression video na víc produktů. Mimo jiné i na Benefit Fluff Up Brow Wax nebo mini verzi paletky Retro Palette od Natasha Denona. Ta konkrétně na mě čekala v Sephora adventním kalendáři. Rovnou vás v tuto chvíli zklamu -  tato limitka tria stínů se samostatně neprodává. Pouze její plná verze. Tam samozřejmě všechny tři odstíny z mini pidi verze -  Amara, Jude a Nude Mauve - najdete. Na trhu je i klasická Mini verze Retro Palette s 5 stíny, nicméně tam je výběr odstínů z klasické velké paletky zase ZCELA jiný.


Paletka mě spektrem stínů na první pohled nadchla, protože i když může působit teplým dojmem, je spíše neutrální až do studena. Vzala jsem to s ní ale v tomto videu asi za špatný konec, když jsem vsadila hlavně na třpytivý stín z paletky. Z nějakého důvodu na víčku oka působí velmi "kovově" a v kombinaci s ostatními stíny je trošku agresivní. Nečekala jsem to. Přitom na ruce se jeví spíše jako rosegold typ odstínu. Celkově tedy klame už svým vzhedem v paletce, kde se tváří vcelku nenápadně.😃 Je to tedy stín "mnoha" tváří a různých výsledků. 

Mauve matný stín z paletky jsem si ihned zamilovala! Je na víčku perfektní nejen jako přechodový stín , ale i zcela samostatně. Lze ho klidně aplikovat přes celé oční víčko a zapracovat až do ohybu a vykouzlíte nádherné decentní líčení. O to víc mě zabolelo, když jsem paletku po prvním použití upustila a rozbil se právě tento stín! Mám já ale pech. 😭 

Jako vždy - se stíny Natasha Denona se krásně pracuje. Je to moje 4. paletka ND a stále všechny pravidelně používám. Stíny jsou syté a konzistence je spíše v sametově krémovém spektru. Není jim co vytknout. Akorát umí docela rychle ubývat, takže je tu riziko, že jakýkoliv nejoblíbenější stín z paletky, může zmizet výrazně rychleji než zbytek. 

Níže naleznete video postup na kompletní líčení a seznam všech produktů z tutoriálu.😎👇
@nikolhess Tutoriál slash first impression na pár věciček. 😬🔫 #liceni #makeup #makeuptutorial #licenicz #licenie #makeuptutorials #glammakeup ♬ Aesthetic - Gaspar

PRODUKTY

Natasha Denona Retro Palette (mini verze se neprodává) 

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation (odstín 140N)

Tarte Ultra Creamy Concealer (odstín 26N) - k diszpozici i v mini verzi

NARS Translucent Crystal Light Reflecting Setting Powder - Loose

NARS Cheek Duo (bronzer Laguna a tvářenka Orgasm, prodává se i separátně)

Benefit Precisely My Brow Pencil (odstín 3, prodává se i v mini verzi)

Benefit Fluff Up Brow Wax (prodává se i v mini verzi)

Sephora Collection Long-lasting Khol tužka (odstín 01)

Anastasia Beverly Hills Pillow Talk Push-Up Lashes

Huda Beauty Liquid Matte  (odstín Sweet Talker)


Mějte se krásně a uvídíme se u dalšího postu. 😊✨

Nikol





Komentáře