NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Moje nejoblíbenější produkty roku 2015



Tak a je to tu! Moje historicky první TOPky. Snažila jsem se to omezit na maximum, protože cílem je vybrat to nejlepší/nejoblíbenější/nejpoužívanější a ideálně produkty, které se u nás na trhu objevily skutečně v roce 2015. Kdyby ne, pak by to bylo all time favourite, a ne jen za rok 2015, že jo, to dá rozum.:D A to až někdy příště. Ale v zásadě by se to asi moc nelišilo, tak dlouho se ve světě makeupu nepohybuji, a většinu produktu jsem nasyslila až za poslední rok a půl. :D No dost řečí a jdeme na to! 



Astor Soft Sensation Lip Color Butter /uf to jej dlouhý název :D / v provedení Matte. Tyhle tužko-rtěnky spousta z vás zná. Já si pořídila dva odstíny /023 Vivid Divine a 026 Royal Diva, z celkově 3 dostupných matných odstínů. Ten třetí matný odstín je nude barvička, ale nesedí mi. Co bych k těmhle kráskám mohla říct? Skvělá pigmentace, nevysušují, krásně drží, praktické balení. Za mě jednoznačně top záležitost. Stále se mi válí v kabelce a mám je vždy po ruce.


GOSH Foundation drops a řasenka Catchy Eyes. Ještě nedávno jsem značku GOSH neznala, bodejť by jo, přeci jen na trhu u nás nejsou dlouho. Ale i za tu krátkou dobu si mě značka získala. Nápaditými produkty a skvělým teamem lidí kolem českého zastoupení. Recenzi na makeup naleznete zde. Jeho charakteristiku bych shrnula asi takto: makeup se slabším až středním krytím, vhodný na sjednocení pleti, s obsahem olejů = výborný na zimu, ale  ne pro mastnou pleť/to se do odpoledne roztečete/. Má hedvábnou texturu, takže se krásně nanáší. Řasenka - to je už taková trošku legenda i za tu chvíli, co je na trhu. :D Byl kolem ní na Instagramu a v časopisech takový humbuk, že jste ji neměli šanci minout. Ale ten humbuk byl oprávněný - je skvělá! Tedy pro ty, co mají rádi plastové kartáčky. Řasy krásně rozdělí a natočí. Není co dodat. Miluju ji. :D


Tyhle tři produkty jsem šoupla do jednoho pytle, protože je používám jako takový základ líčení. Makeup Rimmel Lasting Finish v odstínu 100 Ivory jsem si oblíbila v kombinaci s Rimmel primerem. Sedí mi prostě skvěle. Makeup má střední krytí a je spíše pro normální až smíšenou pleť. Na mastnější bych bez primeru nedoporučovala. Má silikonovou texturu, takže se roztírá jedna báseň. Vydrží mi zafixovaný pudrem celý den.

Catrice Liquid Camouflage 020 Light Beige - jednoznačně nejlepší tekutý korektor v drogerii za bezkonkurenční cenu. Mají dva odstíny  - já mám samozřejmě ten světlý, protože jsem jak sejra. :D Je důležité pleť před nanesením hydratovat. Pak je super. Krásně se nanáší, skvěle kryje a hezky si sedne/zaschne a drží! Do vrásek mi zalézá minimálně - ale samozřejmě jak říkám, je důležitá hydratace. Na suchou pleť - ne ne ne. To nedělejte. :)

Astor Perfect Stay Eye Shadow/Liner v odstínu 120 Chic Nude - no tak toto je doslova můj poklad. Je to myslím jediná matná tužka z téhle řady tužek od Astor. A jak ji používám? Jak primer na víčko! Vždycky, každičký den. Počmárám celé pohyblivé víčko a rozetřu prstem. Bylo by super, kdyby byla o něco světlejší, to by bylo dokonalé. Ale i takto je to skvělý produkt. Stíny na něm krásně drží a je to rychlovka. Když pospíchám, dám jen tužku, rozetřu prsem a udělám si černou linku, kterou rozšmudlám. Hotovo. :) Jo a je vodě odolná!



Zoeva Cocoa Blend - tak tady asi není třeba nějaké dlouhé povídání. Vzhledem k tomu, že jsem na ní psala recenzi a hlavně - otravuji vás s líčením s jejím použitím skoro každý týden. :D Paletka je soběstačná. Nepotřebujete žádné další stíny! A za ty peníze / 550Kč/ není co řešit. Pokud nemáte žádnou paletku - berte tuhle. Sedne každému.

Urban Decay Smoky - tu sem zařazuji napůl z povinnosti, napůl z pocitu. :D UD paletky jsou vždy legendární, ale musím říct, že jsem docela váhala. Je krásná, skvěle pigmentovaná, soběstačná, ale jsem prostě na teplejší odstíny. Přesto mi bylo líto ji sem nedat, protože objektivně je úžasná, jen se ještě potřebujeme chvíli seznamovat. :) Samozřejmě najdete na ní u mě i recenzi.

ZOEVA Luxe Face Definer 101 - mám ho poměrně krátkou dobu, ale podle toho jak je na snímku špinavý / já vím no :D/, musí vám být jasné, že ho používám nonstop a to na přirozené konturování. Navíc je štětec takový univerzál na dovolenou - na pudr, na konturování, na tvářenku i rozjasňovač, a to díky ideálnímu tvaru. Více o štětci najdete v mé recenzi. 



Mixa Oil-based Rich Cream 25% - mám už druhé balení. Neříkám, že sedne každému, ale pro mě - co má suchou pleť, funguje pod makeup skvěle. Krém obsahuje oleje, takže je skvělý na zimu. Krásně se vstřebá, zanechá pleť vyživenou, ale ne upatlanou. Makeup se na něj nanáší super. Používám ho ale i na noc. Cena 250Kč si myslím, že je přijatelná. Takže, kdo hledáte univerzální krém na sušší pleť - tohle by mohlo být ono.


Tak a to je vše :)...no taky už toho bylo dost, že ano ? :) Budu muset začít být stručnější, protože tohle noční psaní..uf uf. :)


Komentáře

  1. Spoustu produktů mám také mezi oblíbenými, se shodneme. Řasenku Gosh musím někdy zkusit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NO v zásadě se nekoná žádné překvapení, že :D....

      Vymazat
  2. Ten korektor od Catrice si musím určitě koupit. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ho v drogeriích Rossmann :). Ale často je vybrakovaný, je třeba to vychytat :)

      Vymazat
  3. I já ke svým objevům za 2015 řadím matný másla od Astoru a Camouflage od Catrice, akorát mám ten ještě světlejší 010 Porcellain :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, mas pravdu, je jeste svetlejsi odstin! On se najde malo svetlych odstinu v drogerkach, natoz pak takovy kt.by byl tak svetly, ze ho nemuzu mit, coz je Porcellain :)

      Vymazat
  4. Docela mě zaujaly rtěnky v tužce a stín v tužce od Astor. Zmiňovaný makeup i korektor jsem zkoušela a jsou moc fajn. Zoeva je můj sen do budoucna ;-). Bezva článek, díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tuzky si porid.Maji je casto v akci, nebudes litovat, neznam nikoho kdo by je nemiloval :)

      Vymazat
  5. Astor masla jsou proste nejlepsi. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mam rada astorky a zoeva paletku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zoeva paletka spolu s Too Faced cokoladou jsou podle me top ever :)

      Vymazat
  7. Vo viacerých produktoch sme sa zhodli, takže na nich asi skutočne niečo bude. Už asi rok sa chystám na nejaký produkt od Zeovy, ale neviem sa k tomu dokopať. Inak krásne fotky a celkovo blog takže ti dávam odber :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší! Děkuji :-* Cocoa Blend nebude šlápnutí vedle případně ;)

      Vymazat
  8. Super výběr, některé produkty znám, některé ráda vyzkouším :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Maslá Matt od Astor mám veľmi rada, sýta farba vydrží takmer celý deň a čo je najlepšie - fakt pery vyživujú, žiadne vysušujúce rúže. Ešte sú skvelé Rimmel Moisiture Renew.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  10. Hey, I know this isn't in English, but I don't speak this language, and I was just wondering if you could show me in a picture, or write out all of the ingredients of "Mixa Oil-based rich cream" I can't find them anywere else. Thank you in advance!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat