NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

GOSH Giant Sun Powder aneb recenze na kapesní sluníčko


Taky jste tak rádi, že už jsou dny delší a delší a svítí sluníčko? Konečně je teploučko, můžeme zahodit zimní bundy, vytahovat jarní bundičky, děrované džíny. Má to však to jednu chybičku - většina z nás je pořádně bílá! Jak docílit hezky opálené pleti jsem již psala zde. Ale co si dodat do tváře ještě více sluníčka? Chcete? Jestli ano, tak se vám bude líbit dnešní recenze na GOSH Giant Sun Powder v odstínu Mettalic Gold. Jak moc giant je a jak moc sluníčka vám dodá se dozvíte, když budete číst dále. 

Tenhle mega bronzer jsem si vybrala v rámci mé stále spolupráce s  firmou GOSH. Už jsem po něm pokukovala dříve, když byla zima, ale říkala jsem si co s ním budu dělat. Jsem bílá, na konturování třpytivý pudr není zrovna to ideální... Jenže, nyní se situace změnila. Sluníčko vykouklo a já už nejsem bílá jak zeď. Občas si vezmu na pomoc i St.Moritz a už vypadám zase zdravě. :)

Kdo chce vypadat ještě zdravěji, rozzáří líčení tvářenkou a highlighterem. Mně to poslední dobou ovšem nestačí. Chtělo to ještě nějakého předskokana pro zdůraznění a prozáření snědší pleti. Myslím, že jsem toho předskokana našla! Je to tenhle v průměru 12 cm velký /bez obalu 10 cm/, zlatavě bronzový pudr. Je jemně namletý, nepráší a zdá se, že i pomalu ubývá! Podle mě musí vydržet celou věčnost. Možná už si nebudete muset do konce života koupit další. :D Takže dle mě skvělá investice. Bude se dědit z generace na generaci :D.



Určitě vás bude zajímat, jak konkrétně ho nanáším. Jak jsem již řekla, je to můj zlatavý předskokan. :) Tzn. nanesu na obličej makeup, korektor, vykonturuji obličej matným produktem a zafixuji i zbytek makeupu běžným pudrem. Nyní přichází na řadu tohle giant sluníčko v krabičce. :) Menším štětcem - na tvářenku - bronzer naberu, štětec oklepu a lehkou rukou přejedu některé části obličeje, které jsem právě konturovala: lícní kosti a tváře, vršek čela, kde bronzer vytáhnu i více dolů směrem k vrcholu obočí, kontury nosu a špičku nosu. Vynechám spodní části tváře - brada a spodní čelist - kde taky běžně konturuji. Jednoduše řečeno zdůrazníte místa, kde se přirozeně dotýká v létě sluníčko. 



Pokud chcete i přesto použít highlighter - a to já dělám - už se soustřeďte jen na ty nejvyšší body obličeje. Úplný vršek lícních kostí směrem k nadočnicovému oblouku /můžete vidět skoro v každém mém videu/, špičku nosu a střed horního rtu. Přidejte i vaší oblíbenu tvářenku, pokud vám nestačí jen sluncem políbená a prozářená tvář. :) 

TIPY: 

1) pokud máte vyloženě porcelánovou tvář - nedoporučuji používat pudr samostatně. Počkejte na lehké opálení, nebo použijte nejprve samoopalovací krém. Samozřejmě je možno tvář ztmavit nejprve tmavším makeupem či matným konturovacím pudrem - ale pozor ať není rozdíl mezi tváří a zbytkem těla příliš nápadný!

2) Bronzer je vhodný na použití i na celé tělo. Tak proč si nezvýraznit třeba klíční kosti a hrudník, abyste v létě krásně zazářily v topu či šatech bez ramínek. :)



Jak jste na tom se třpytivými bronzery? Používáte je, nebo jste "matňáci" a dolazujete tvář highlighterem? :) Kdyby se vám Giant Sun Powder zalíbil, seženete ho Fann parfumeri za 499 Kč.


Komentáře

  1. U mě to záleží jak kdy, jakou mám náladu a jakou má náladu pleť. :-) Ale k matné tvářence je tenhle prdola jako stvořený.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmmm bronzer.. Asi ho potřebuji no. :D Jý mám ráda třpytivé bronzery. S matnými konturuji, se třpytivými dodávám opálený vzhled (který nemám).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten je boží, já používám na rozjasnění jen Mary-Lou, která dělá takový nádherný zlatý lesk, že jakýkoliv jiný rozjasňovač mi vedle Mary přijde nudný, ale tenhle mě docela zaujal, myslím, že by i na mě - celoroční bleduli, by mohl být po menším opálení pěkný. Ale asi bych v životě nespotřebovala takové množství, ani Mary mi nějak neubývá a to jí používám pomalu každý den.. :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mary je skvela,ale tohle neni uplne rozjasnovac..na to je tmavy,je na podtrzeni opaleni atd jak pisi😊Klasickeho rozjasnovace bych se nevzdala😂A mas pravdu vydrzi asi tak 6383929 let:D

      Vymazat

Okomentovat