NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Guerlain / Modrá je nová černá


Ne, nebojte, vážně nehodlám fušovat do módy. Tohle je ryze beauty blog, a zatím na tom nehodlám nic měnit. Nicméně i takovéhle fráze mohou být spojovány právě s beauty světem. Já ji zaslechla hned několikrát na krásné komorní akci v butiku Beaty Rajské, kde probíhalo představení novinek francouzské značky Guerlain a kam jsem byla pozvána, z čehož jsem měla obrovskou radost. Byla to v podstatě moje první akce nějaké luxusní značky, takže jsem si připadala skutečně.."vyvolená" :). Hodně jsem fotila, ale jsem perfekcionista, takže vás nezahrnu tunou fotek, nicméně i tak si myslím, že fotoreport bude nejlepší způsob, jak vám novinky představit.


Překrásný catering pro akci zajišťovala Stáňa Mutlová z @punkrockcakes . Nejenže byl výborný, ale taky velmi fotogenický. A tak jsem si ho s holkama moc nejedly, abychom si ho mohly hlavně nafotit. :D


Jestli máte rádi cukrovou vatu a vanilku, bude se vám vůně La Petite Robe Noire líbit. Já mám osobně sladší vůně ráda, takže za mě palec nahoru. Oficiální popis vůně:

"Objevte melodii nového spojení cukrové vaty s gurmánskými složkami Guerlinady, vanilkové esence a bulharské růze. Dotek bergamotu ve spojení s nótami borůvek odhaluje novou energii této vůně. Dřevité tóny bílého pižma se mísí se santalovým dřevem a patčuli."





Součástí letošní vánoční limitované kolekce, kterou doprovází krásná tvář Natalie Vodianové, a která bude dostupná koncem října, byl i luxusní parfémovaný pudr na tělo i vlasy Shalimar Souffle D´Or. Pomocí modrého "pufíku" - vážně nevím jak se tomu říká :) - se doslova ofouknete zlatým voňavým prachem. V limitované kolekci samozřejmě nechybí ani oblíbené pudrové kuličky Météorites nebo  bronzující pudr Terracotta - Terra India. 





To ale není, co se limitované vánoční edice týče, vše. Najdete v ní duo stínů Écrin Shalimar.  Stíny jsou máslovité a budou se roztírat jedna radost. Naprostý klenot je pak rtěnka Rouge G v neskutečně luxusním balení, po jehož otevření se vám automaticky otevře i zrcátko. Součástí kolekce je i perlově růžový rozjasňovač v peru Precious Light. Ty, které obdivují krásu Natalie, budou muset skočit po limitované rtěnce Kiss Kiss v odstínu, který Natalie miluje. A opravdu, je překrásný.




Guerlain přichází v podzimní kolekci s 5 novými paletkami očních stínů, jejichž odstíny jsou vybrány dle bestsellers. Stíny mají příjemnou, jemnou strukturu a paletky jsou spíše v zemitém spektru barev, takže skvělé na každodenní použití. Součástí kolekce jsou i linky v peru L´Art du Trait a dvě krásně rtěnky Kiss Kiss v nude tělové růžové a rudém odstínu.

Guerlain přichází na trh i s novým "neviditelným" makeupem Lingerie De Peau. Jak název napovídá , má být příjemný na pleti a zároveň nemá být vidět, přesto s efektem dokonalého vzhledu. Na našich pultech by mělo být k dispozici 13 odstínů / z celkových 18/ a to ve 3 různých spektrech v závislosti na vašem podtónu pleti: chladná, neutrální, teplá. K dispozici bude i korektor Multi-Perfecting Concealer, který v sobě spojuje jak korekční tak pečující složky.  A abyste dosáhli naprosto dokonalého a přirozeného efektu, bude k dostání i nový štětec na nanášení makeupu, který se mi osobně moc zamlouvá.




Doufám, že se vám report líbil a nalákala jsem vás na nějaké novinky. Já mám zálusk na štětec a rtěnku v barvě, kterou nosí Natalie. Co nejvíce zaujalo vás ?


Komentáře

  1. Guerlain je moja naj značka medzi HE značkami. Roky používam ich makeup Lingerie de Peau (novú tohtoročnú verziu som ešte neskúsila, domíňavam zásoby), samozrejme meteoritky v guličkách ako i v zlisovanej podobe, rúže Kiss Kiss, vôňu Terracotta a Aqua Allegoria Limon Verde.
    Na vianočnú limitku sa veľmi teším, určite, ak sa zadarí a ujde sa mi, si kúpi, nové meteoritky a bronzer z Terracotty.
    Parfém, ktorý si nafotila vyššie, je na mňa veľmi sladký, voniam po ňom ako sladký cukrík. Vo všeobecnosti mi z Guerlain sadli len 2 vône, ktoré som napísala vyššie.
    Ten rúž, ktorý je obľúbený od Natalie Vodianovej, je ten ružový hore ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, to je on. A navíc nám vizážista Guerlain i vyprávěl, že Natalie nenosí matné rtěnky, prý je to laciné. Šik jsou prostě lesklé rtěnky :D...což mě dostalo, protože já je miluji a prostě "mokré" nemají takovou výdrž...

      Vymazat
  2. Ja bych strasne rada neco od Gurleain vyzkousela. Asi zkusim ten parfemovany pudr! A co jsi rikala na kvalitu tech stinu, make upu? Je super ze mas i blog!!!:)
    Www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pudr je úžasný. Ofoukneš se zlatavým jemným práškem. Ideální jej nejprve se namazat vonným mlékem. A pak se to ještě krásněji chytne. Stíny jsou božské - tedy sahal sem do toho krásného dua. Krémové, pigmentované. Nádhera. Makeup je taky úžasný. Mrkni na www.elbeautyblog.com - má tam na něj sólo recenzi.

      Vymazat
  3. Wau, duo stínu vypadá bozsky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se zamilovala, i do toho krásného obalu...

      Vymazat
  4. Guerlain je hodně hezká vůně, už jsem ji měla možnost v práci očichat (pracuji v parfumérií). Přijde mi taková nadčasová, luxusní vůně, ne otravná, prostě mi sedla :) Flakonek má taky moc hezký, takže proč do něj nejít. Dále mě zaujaly ty dobroty :D

    Moc hezký článek, tyhle se mi moc líbí :)

    Hezký zbytek dne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Nikol! To mě moc těší, že se ti fotoreport líbí. :) Ty flakonky, to jsou umělecká díla. Takže člověk získá nejen nádherný parfém, ale i flakon a to se počítá. :)

      Vymazat
  5. Achhh to je krása! A slečnu/pani cupcakovú strašne chválim, vyzerá to úžasne! Ja mám Guerlain veľmi rada, prišla som mu na chuť keď som brigádovala v Marionnaud a mám doma paletky tieňov, rúž aj vôňu a všetko je super kvalitné s luxusným balením, takže za mňa všetky palce hore :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No holka, musím si něco pořídit. :D Ale bojím se, že se rozmazlím! :D

      Vymazat
  6. Nádherné fotky! Ta vůně vypadá skvěle, abych byla upřímná, tak s Guerlain nemám vůbec žádné zkušenosti a až do nedávna jsem tuhle značku ani neznala... :) Ale velmi mě zaujalo spoustu produktů a to duo je jedna z těch věcí, ten fialový odstín je skvělý!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Klidně se přiznej. :D Já ji znala, ale nic jsem od nich neměla. A rozhodně to napravím, ale nevím co dřív. Hlavně ta limitka to je pár kusů a tady dvojnásob platí, kdo dřív přijde...:D To duo stínu - ono je to spíš modrofialové se zlatavým nádechem..no prostě božské.

      Vymazat
  7. Nádherný článek a ještě hezčí fotky. Opravdu povedený! Líbí se mi všechny ty informace, které si napsala, což mi většinou u takovýchto typů článku chybí! :)

    OdpovědětVymazat
  8. wau,tam je to aké krásne! :) úplný raj pre oči :) vôňu som ešte neskúšala, ale určite ju pri najbližšej možnej príležitosti ovoniam :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat