NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Halo a Selfie vedou ? / Mých TOP 9


Jasně, mohla jsem tohle postnout na Instagramu, ale to dělá přece každý. Tak já to dám na blog, ať to vidíte pořádně, pěkně ve velkým rozlišení a ještě vám k tomu něco povím. Jo moment, už jsem si poposedla,  když se na to nepodíváte na počítači, tak je vám to stejně k ničemu. :D Ale vem to čert, tohle je zase jeden můj spontánní počin, neb jsem nemocná a tím pádem to poslední, na co mám chuť, je makeup na mém obličeji. Takže místo obličeje, si dnes na paškál vezmu mých TOP 9 Instagramových fotek roku 2016.  V zásadě z toho vyplývá pár věcí - a ne všechny mě uplně těší, ale nepřekvapují mě. :) Bude to trochu nadlehčený článek, ale mám na něj chuť, tak snad to bude pro vás příjemná oddechovka.

Co jsem se tak dívala na TOP 9 ostatních, frčí buď polonahé fotky (to u mě nehrozí :D ) nebo selfie. To jako vážně? Vážně je toto ten hodnotný obsah, co chcete? :) Já se tu patlám s makro fotkou líčení, a pak z TOP 9 jsou hned 4 fotky s nejvíce lajky moje selfíčka. Já se z vás picnu. :) Dokáže mi někdo tento trend vysvětlit? Je fakt, že na většině selfíček je to líčení docela dobře vidět. Ale zdá se, že se vám líbí i cool brýle a líčení vem čert. :D Možná se ptáte, když tedy relativně vím, co funguje, proč toho prostě nedám víc, že ano.  Protože tyhle fotky mi přidaly nejen lajky, ale i followers. To máte tak, vyfotit selfie pokud vám není 20, nemáte symetrický obličej jak Linda Hallberg, nejste ideálně namalované či obecně upravené, aby fotka nevytáhla nedokonalosti, nemáte ideální zrcadlo v kterém se vyfotit, ani slušné světlo, nebo fotku pak nechcete hodinu dodělávat v "žehlící" appce, tak to jednoduše nedopadne. Většina těhle parametrů musí klapnout, jinak to stojí za prd a fotit 50 fotek, aby to vypadalo, pf! :D Mně chybí ten symetrický obličej, věk ten zase přebívá a makeup není vždy tip top. O selfie kameře na foťáku se radši nezmiňuji - to je tragédie sama o sobě a nespraví to ani hodně natažená ruka do fáze skoro vyhození ramene a použití hlavní kamery.  Ty selfie jsou prostě dřina, no ne?

Na druhou stranu - jsem fakt ráda, že zbytek z mřížky 3 x 3 zabírá čistě líčení. Ano, mohly by tam být i fotky kosmetiky, ale líčení je přeci jen gró mého Instagramu a na přesně takových příspěvcích jsem ho z nuly v roce 2013 začala budovat. Co jsem ale vypozorovala je, že se vám nejvíce líbí styl "halo" líčení, tedy tmavé vykreslení ohybů oka a světlý střed víčka. Osobně ho mám také nejraději, takže jste mě moc potěšily. Nedělám ho častěji spíš z toho důvodu, aby to nepůsobilo, že nic jiného neumím. :D Ale v zásadě, tohle líčení mám nejvíce v ruce a hrozně mě baví. A vlastně bych nejraději dělala jen to. :)


Jsem ráda, že v mřížce nechybí poslední fotka z mé challenge #100dnimakeupu . Myslím, že by na ní bylo hodně lajků, i kdyby se mi to nepovedlo, protože jste byly všechny napnuté a čekaly, čím to zakončím. :) A hlavně jste hrozně milé! Sama jsem nevěděla, jak líčení a fotka vyjde. Byla jsem šťastná, že to klaplo a challenge jsem pro vás mohla krásně a důstojně zakončit. Za tu obrovskou podporu vám ještě jednou moc děkuji. Bez vás bych ten čtvrt rok každovečerní makeup šichty nedala. Určitě to bude stát za samostatný článek. ;)

Jaké fotky na Instagramu, obecně či u mě, se vám líbí nejvíce? Máte rádi jednotný koncept Instagramu nebo máte rádi mišmaš? Dejte mi vědět dolů do komentářů. Moc ráda bych vám dodávala obsah, který se líbí nejen mě, ale i vám.

P.S. Svých TOP 9 si můžete zkusit zde.

Nikol, xo

Komentáře

  1. Tvoj instagram je nejlepši ❤ veľmi sa mi páči

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Niky, jsem už asi prostě stará, ale instagram ani nevedu (u mě by to bylo už uplná trága s povadlou pletí :-D), ovšem ráda jej šmíruji. Je fajn, že jsi postla takový článek, ráda si počtu. Mě se samozřejmě moc líbí líčení. Jsi moc moc moc šikovná a krásná. Měj se moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak alespoň, že šmíruješ! :) Já si říkám, jaká skupina lidi ho nevede vůbec, ani se nepodívá, takže začínám dublovat příspěvky z IG na Facebook. Nevím zda to není kontraproduktivní, ale nerada bych někoho o něco okrádala. Přeci jen jsem tam nejaktivnější. :) Moc děkuji za pochvaly a taky se měj krásně! ;)

      Vymazat
  3. Musím říci že tvé líčení na IG si moc užívám. Je krásné a inspirativní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejradši mám právě fotky líčení očí, v tom jsi v ČR nepřekonatelná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju fotky tvého líčení! Pro mě patříš na české beauty scéně mezi jedny z nejtalentovanějších vůbec! Přála bych si někdy vyfotit svoje nalíčení oko alespoň tak z 10% jako jsou tvoje fotky :))

    OdpovědětVymazat
  6. Paráda, moc dobrý fotky líčení očí - opravdu top:)
    http://listiration.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat