NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Prague, Czechia

Must have pečující séra + recenze


Jednou za čas si povzdechnu, jaká je škoda, že tak trošku skončila éra blogů. Pamatujete si ještě na to, jak blogy frčely? Video je dnes skoro jediná cesta, jak si získat pozornost. Tenhle vývoj byl nevyhnutelný a nelze se mu divit. Kdo má dneska čas číst. Cokoliv. Knihy, časopisy, nebo dokonce blogy! 30s reel nebo 5 minutové video je ve výsledku asi i zábavnější. Ale já cítím, že psaním blogu si kultivuji i svůj písemný projev a tak tomu dám zase na chvíli šanci. Na Instagram beztak píšu takové malé "články",  fotky jsou taky nafoceny, takže to zrecykluji do tohoto prostoru, ale s více detaily a podrobnostmi, které možná někomu mohou v jinak skromných příspěvcích a videích chybět. Dneska tedy na téma séra. ;)

Mám aktuálně oblíbená tři, která vidíte výše na obrázku. Hodně se na mé poličce typy sér i značky mění, ale jedno vždy zůstává a to je Estée Lauder Advanced Night Repair Serum. Je to must have kousek pro každého, kdo chce začít se séry. Může se to zdát jako větší investice, ale věřte mi, že poprvé je lepší zkusit jedno skvělé sérum, než se spálit na nějakém jednosložkovém od The Ordinary (nic proti této značce, ale pro začátek se jednoduše něčím rovnou rozmazlete). Garantuji vám, že ho už nikdy nedáte z ruky. Můžete si pořídit na zkoušku klidně i malou verzi, nebo si počkat na akci. Prodává se ve 4 různých velikostech od 7 do 50ml. Vždycky někde nějaká 30% sleva vyskočí - buď na Douglas nebo u holek, které jako influencerky pro EL dělají. Je potřeba jen být ve střehu. Tohle sérum za to jednoznačně stojí a je to perfektní dárek pro kamarádku, maminku, babičku - jednoduše pro jakoukoliv ženu v jakémkoliv věku. ;) Tohle sérum totiž pleť krásně vyžíví a naducne, zapracuje na jemných linkách a vráskách a celkově zlepší vzhled pleti. Opakuji, musíte mít. Nebudete litovat!

Nově mám na poličce Sérum od Origins: Mega-Mushroom Relief&Resilience Advanced Face Serum. Co se týče značky Origins jsem naprostý nováček. Mám ale kliku, protože se mi rovnou dostalo do rukou výborné sérum. Má lehkou krémovou konzistenci, takže v tomhle je asi ten největší rozdíl oproti výše jmenovanému EL. Jinak mu docela šlape na paty. Jako největší benefity vidím, že umí zklidnit pleť a hezky ji rozjasnit. Parádně sedí i pod makeup. Co může někomu vadit je přírodní typ vůně, ale to je otázka preferencí. Stejně přes to "plácnete" krém a přírodní vůně ja fuč. Sečteno podtrženo - skvělé univerzální pečující sérům, do kterého jsem se okamžitě zamilovala. 

Poslední můj oblíbenec je už druhá lahvička séra korejské značky Innisfree. Jedná se o Intensive Hydrating Sérum a zase je to něco trošku jiného, co mi krásně doplňuje poličku a uspokojí moje večerní nálady. Protože já mám jednoduše v různé dny a denní dobu náladu na jiná séra. :) Tohle sérum má úžasně lehounkou texturu a na pleti o něm tedy prakticky nevíte. Má skvělou osvěžující vůni a právě proto ho asi také nejvíc miluji v létě. Navíc cena je víc než přijatelná a celá zelená řada od Innisfree je báječná. Nemohu jinak, než doporučit. Jediné zklamání je asi celoplastové provedení flakonu. Sklo by tomu dodalo trošku větší pocit luxusu. Tohle séru by si to zasloužilo. :)


 

To je ode mě vše. Doufám, že si některý kousek třeba vyhlídnete. ;)

Nikol.



Komentáře