NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Tutorial: Summer Smokey Eyes


Už jste si mysleli, že se nedočkáte co? :) Já taky ne. :D Hledám se, nevím zda točit, nebo fotit. Nemůžu si pomoct, nechci nikoho zklamat, ale toto - blog, focení, recenze, foto tutoriály -  mě baví více. Nějak tomu Youtube nemohu přijít na chuť. Zatím jsem to nevzdala úplně. Uvidíme, co přinese čas a zda budu mít chuť zase něco natočit. Každopádně jako vždy po kecacím úvodu přejdu k věci. 

Dneska jsem si pro váš připravila letní kouřové líčení. Léto jsem v tomto jinak poměrně tmavém líčení vystihla pastelovou fialovou barvičkou z mé zatím stále neoblíbené paletky ZOEVA Retro Future.:D Recenzi na ní najdete zde. Jestli chcete vidět, jak těchto letních kouřovek dosáhnout, čtěte dále...



TUTORIÁL KROK ZA KROKEM:

1. Primer zafixujeme světlým pleťovým  stínem Paper /Makeup Revolution Iconic PRO 2/. Ohyb oka prohloubíme stínem Luster. Ten najdete v paletce ZOEVA Rose Golden. Je to tmavší, smetanová barvička.

2. Ohyb oka zdůrazníme ještě víc a to za pomoci stínu Smooth opět z paletky Iconic PRO 2. Jedná se o klasickou taupe barvu.

3. Vnější část oka až k ohybu zdůrazníme stínem Black Hole /ZOEVA Retro Future/, což je černý stín s třpytkami.

4. Vnitřní část víčka projasníme fialkovou modrou s názvem Time Travel /ZOEVA Retro Future/. Do vnitřního koutku pak ještě aplikujeme pastelovou žlutou Meyer Lemon / Sigma Creme de Couture/. Po této části vyčistíme část pod okem korektorem, a na spodní linku rozmažeme kombinaci stínů Luster /ZOEVA Rose Golden/ a  Black Hole /ZOEVA Retro Future/.

5. Nyní už stačí jen kočičí linka - já použila pero od L´Oreálu. Vnitřní koutek můžete projasnit ještě více. Já osobně sáhla po mém oblíbeném Catrice Liquid Metal v odstínu 010 Look Me In The Ice. Řasenka je samozřejmost. :) Kdo chce může přidat i řasy.

HOTOVO :) a nezapomínejte - blendit, přidávat barvu, blendit, pridávat barvu....


Jak se vám líčení líbí? Myslím, že není ani moc náročné, tak snad to některá z vás na letní večírek prubne.  :)


PRODUKTY
Dodo Lashes D115 - polovina z nich

Komentáře

  1. Moc pěkné líčení, které vzít klidně přes den :o) Opět hezké fotky :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný foto návod! Taky bych to chtěla umět takhle vyfotit. :-) Tobě tenhle odstín modré sluší, já bych s ním vypadala nemocně. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kocko to se da vychytat..mam tu nejlevnejsi zrcadlovku s obyc objektivem :D...a moc dekuji :-*

      Vymazat
  3. Skvělý fotonávod!! Líčení je naprostá pecka!!

    OdpovědětVymazat
  4. To je kráááásnéééé. Jsi velmi šikovná, mě by asi nenapadlo tak krásně zakomponovat tu fialkově modrou a žlutou. Jinak se mi líbí jak tyto fototutoriály, tak i videa, ale ty hlavně dělej co tě baví a naplňuje. Měj se moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Moc ti dekuji...mam ted jeste dalsi napady jake delat videa a stihat i osobni zivot..tak uvidime :)..a dekuji za podporu!vazim si toho. :-*

      Vymazat
  5. Fototutorialy jsou super. Mozna i lepsi než videa. Mas krasne liceni i fotky. :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat