NIKOL HESS

Blog o kosmetice, líčení a péči o pleť.

Prázdninové nutnosti od Pupa Milano


Mám tu asi trošku netradiční formát článku. Ani recenze, ani tutoriál, ale spíš takovou představovačku. Samozřejmě by bylo super, poskytnout vám na vše co dostanu recenze, ale...Ve chvíli, kdy firma pošle balík plný novinek na aktuální období, není pro nikoho přínosem, abych vám produkty, které podléhají trendům či konkrétnímu krátkému období, ukazovala s křížkem po funuse. To znamená třeba za měsíc až dva, kdy je budu pečlivě používat. V zásadě tedy ozkouším konzistenci, vůni, dám na dojmy. A ty vám nyní zprostředkuji. Samozřejmě se mohou produkty objevit v nějakém budoucím tématickém článku. Jste s tím ok? Věřím že ano, tak pustíme se do téhle krásné letní kolekce Pupa Milano! :)

Pupa mě na spolupráci oslovila teprve nedávno a to u příležitosti otevření 1. obchodu a to v Praze na Černém Mostě. Osobně jsem tam ještě nebyla, ale hodlám to napravit. Do nedávna pro mě prakticky neznámá značka mi zaslala krabici plnou nejen designově krásných, ale dle prvních dojmů i kvalitních produktů na letošní léto. 


Líbí se mi, že se Pupa nedrží jen čistě dekorativky a přišla s letní pečující kosmetikou. Nevím jakou máte vy zkušenost, ale s tím jak stárnu, je moje pokožka čím dál tím více citlivá na sluníčko. V 18 letech jsem přijela z Řecka černá jak bota a dneska? První otázka po příjezdu do práce po dovolené: Ty si byla u moře? Takže tak. :) Osobně se mažu faktorem 30 případně 50, pokud se jedná o exotické destinace. Když už začnu hnědnout, sahám po faktoru 20 či 15. Veškeré produkty mají skvělou konzistenci /vstřebávají se a nelepí/ a navíc mají příjemnou nevtíravou vůni. Některé produkty na opalování se nesou pod heslem: Tatoo Protection, tzn. mělo by to ochránit tetování před vyblednutím. Dokonce to má barvy tetování osvěžit! Žádnou kérku nemám, takže nedokážu posoudit. :) Největší radost mám ale z tyčinky s faktorem 50 - ideální na ušiška, nos, rty a veškerá znaménka.


Dočasné tetovačky k létu patří stejně jako upravené nehty. Já osobně na to moc nejsem /protože jsem bílá jak zeď :D/, ale v balení byly rovnou 3 archy a vypadají moc krásně! Fanda těhle "nalepovacích" kérek si asi vybere. Laky mám ozkoušené a mají slušnou výdrž - 3 dny bez defektu při nanášení 1 vrstvy podkladového laku a 1 vrstvy Pupa laku. Co je na nich super je, že kryjí PERFEKTNĚ v jediné vrstvě! Osobně se mi z dá, že světlý lak má lepší výdrž než tmavý. Světlý mi vydržel krásný téměř týden.


Co v létě dokážu vážně ocenit - hlavně pak na dovolené - jsou stíny v kalíšku či tužce. Prostě cokoli, co se dá rychle použít, lichotí to opálené pleti a ještě se to skvěle převáží v kufru. Z tohoto důvodu mě zaujaly 3 krásné stíny v automatické tužce. Příjemně se nanáší a vypadá to, že i pěkně drží. Tmavý stín mi nešel ani umýt z ruky, takže věřím, že se udrží i na mastnějším očním víčku. Stačí stín nanést na oční víčko, lehce rozetřít nebo ideálně rozťupat bříškem prsu a jste ready na skleničku při západu slunce. Abyste tváři dodali ještě více záře, stačí přidat tělový a pleťový highlighter. Ten od Pupa mě na první pohled velmi zaujal, ale vzápětí mě zmátla jeho konzistence! Není to ani krém, ani gel. Něco na hranici. Nicméně s tím nanášením je to trošku oříšek. Produkt na pokožce zasychá /zřejmě bude na bázi vody/, tudíž na práci s ním není příliš času. Je nutno nabrat malé množství a ihned ho pečlivě rozetřít. Pak nechá jemně zlatavý třpytivý finiš. O tom, že bude vypadat krásně na opálené kůži nepochybuji a o jeho výdrži tady není pochyb. Zaschne a nehne se. Vážně ale pozor na silnou vrstvu!




Jako poslední vám ukážu tyhle roztomilé olejíčky na rty, které se mi asi z celé zásilky líbí nejvíc. Mám medovou a ovocnou příchuť. O jeden jsem se také podělila v soutěži na Instagramu. Dávám olejíčky často jako dárky, ale sama jsem nikdy žádný neměla. Navíc jelení loje ztrácím stejně jako gumičky do vlasů, takže čím víc balzámů tím lépe. :) Je to tak? :D Mně ho kabelky prostě vždy sežerou!


Tak a to je z letních novinek od Pupa Milano vše. Zaujal vás nějaký produkt? Jak moc si v létě chráníte pokožku ? Přiznejte se, kdo se už letos spálil! :)


Komentáře

  1. Ty tetovačky jsou super, ty bych určitě využila ne jen já, ale i dcera :D :)super článek!

    OdpovědětVymazat
  2. Tetovačky jdou tohle léto nějak mimo mě, ale jet k moři, hned si je pořídím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to zcela stejně. Kdybych jela k moři, asi si pokéruju celá! :)

      Vymazat
  3. Mě vždy od Pupy zaujaly jejich paletky, ale i tyhle novinky mě baví. Krásné obaly a ještě krásnější odstíny. Ty tužky jsou bomba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S paletkami osobně nemám zkušenost, ale třeba příště nějakou pošlou. :) Děkuji za komentář :-*

      Vymazat

Okomentovat